A kilakoltatási tilalom meghosszabbítására kéri a CÖF a kormányt

2014. április 10. 11:50

A Civil Összefogás Fórum azt javasolja a kormánynak, hosszabbítsa meg a kilakoltatási tilalmat, amíg a devizaalapú hiteleseket segítő új jogszabály életbe nem lép.

2014. április 10. 11:50

A CÖF arra kéri a kormányt, hogy a devizahiteleseket segítő új jogszabály hatálybalépéséig hosszabbítsa meg a kilakoltatási moratóriumot. 

Csizmadia László sajtótájékoztatón arra szólította fel a parlamentbe bekerült pártokat: álljanak ki nyilvánosan amellett, hogy a Kúria még a nyári bírósági szünet előtt hozza meg a devizahitelesekre vonatkozó jogegységi határozatát. Itt az ideje annak, hogy konstruktív ellenzéki pártpolitizálás kezdődjön – mondta.

Azt is kérik a pártoktól, hogy „sajtónyilatkozatok helyett” vezetőségi szinten kezdjenek azonnali tárgyalásokat a bankszövetséggel, és eredményeikről tájékoztassák a közvéleményt.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pimepime
2014. április 10. 11:57
"A Civil Összefogás Fórum azt javasolja a kormánynak, hosszabbítsa meg a kilakoltatási tilalmat, amíg a devizaalapú hiteleseket segítő új jogszabály életbe nem lép. " ----------- Ezek legalább olvasták a Jobbik v.programját!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!