Tetszik a családoknak a megújult Olimpia Park

2014. március 24. 11:13

Közel 20 milliárd forintból újult meg az Olimpia Park és a Kossuth tér, de az embereknek tetszenek a megújult terek.

2014. március 24. 11:13

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bambuci
2014. március 24. 20:00
A múzeumi negyedet én a Népligetben tennem ott új funkciót kapna. Kar lenne a Városligetet tönkretenni...
bunko_jobbos
2014. március 24. 19:17
Nekem is tetszett a Kossuth tér (a múlt hétvégén kimentem), de egy kicsit sokallom az árát. Persze biztos egy csomó alapdolgot is megcsináltak, ami nem is látszik, de kell (vezetékek, csatornák stb.). Nagyon jó ötlet volt kivágni a fákat, mert kiderült, hogy azok csökkentették le a teret, most fantasztikusan nagy. Kellett ez már Budapestnek a sok Demszky-szemét után. A legjobb, hogy a budai vár úgy tűnik, mintha a Kossuth téren lenne: a Dunát nem látod, mert a szem síkja alatt van, és olyan, mintha a tér ott folytatódna. Ez zseniális. A tér maga viszont egy kicsit üresnek tűnik. Persze úgyis sokan fognak ott tüntetni meg felvonulni még sokszor, nem baj a nagy tér. Plusz jóság: múzeumi negyed, Várkert bazár. Ilyen mikor nem visznek minden pénzt ki a komprádorszivattyún keresztül. :-)
csepeli
2014. március 24. 14:13
Akik emlékeznek micsoda patáriát csapott a baloldal a József Attila szoborral, azok a jobboldaliak. Akik nem emlékeznek, azok a baloldaliak. Ők most sem képesek felérni ésszel, hogy miért jó a megújulás. A hisztinél és a tolvajlásnál többet nem tudnak.
Ultima Ratio
2014. március 24. 13:31
Lófaszt tudják ezek mi a jó nekik, majd a baloldal megmondja, hogy a véleményük hibás és valójában a park szar és különben is diktatúra van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!