Orbánt mákgubózza Gyurcsány Ferenc

2014. február 16. 10:21

Orbán egy álnok, erőszakos gyarmatosító – jelentette ki Gyurcsány Ferenc.

2014. február 16. 10:21

Köszöntöm önt, mint Magyarország első számú mákgubóját – üzente Gyurcsány Ferenc Orbán Viktornak a Demokratikus Koalíció kampánynyitó rendezvényén. A DK elnöke szerint Orbán a saját elképzelését akarja ráerőszakolni a nemzetre.

A Heti Válasz arról érdeklődött a beszéd hallgatóságában, hogy miben jó Gyurcsány Ferenc. Szarvas Koppány Bendegúz szerint Gyurcsánynak jó a politikai érzéke, az emlékezőtehetsége, a közvetlensége és az érvelési képessége. Gyurcsány ráadásul magasabb Mesterházy Attilánál.

De vajon miért nincs jelen Bajnai Gordon?

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tintahal
2014. február 17. 12:35
3:02-nél Szigetvári Viktor válaszol arra a kérdésre, hogy miért nem volt ott Bajnai Gordon Gyurcsány évértékelőjén. Nos, az igazság kérem az, hogy a választási kampányt halálosan komolyan vevő Bajnai Gordon az egész hétvégén Murauban síelt és látszólag semmi baja nem volt (mi is ott voltunk, tehát saját szemünkkel láttuk). Hogy is mondta a nagy szónok? "Hazudtunk reggel, éjjel, meg este." Pontosan.
locsaba
2014. február 16. 18:34
idióta hazaáruló
Zozzz
2014. február 16. 17:52
A nyitóképen ez egy ügynök a MATRIX-ból? Félelmetesen pókerarc ez a nyomoronc.
hátakkor
2014. február 16. 15:22
Gordon ebben a történelmi válságban síel..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!