Nem tudott volna minden jelölt elmenni, lefújták az Összefogás kampánynyitóját

2014. február 14. 12:01

Pénteken nyitotta volna kampányát az Összefogás Budapesten, szervezési problémák miatt azonban lemondták a rendezvényt – írja az Origo. Nem tudott volna minden fővárosi jelölt elmenni, magyarázkodni pedig nem akartak.

2014. február 14. 12:01

A Syma Rendezvényközpontban tartotta volna budapesti kampánynyitóját az ellenzéki összefogás, de le kellett mondaniuk, mivel technikai okokból nem tudott volna minden jelölt elmenni – írja az Origo. A hivatalos közlemény szerint a hétfőn kezdődő aláírásgyűjtés keverte meg a programot, ennek időpontját azonban előre lehetett tudni.

Az Origonak nyilatkozó szocialista források szerint attól tartottak, hogy kínos lett volna arról magyarázkodni, hogy melyik jelölt miért hiányzik.

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2014. február 14. 15:04
Szent Kleofás! csak nincs valami baj? Nézzük csak: "diaré"folyamatos híg széklet. Nos magyarul "czifra fosás".Összefosás- nagyobb tömeg esetében áll elő a helyzet. De most nem folyamatos a széklet. Akadozó, "rizsléses". Nyoma is hiányos. Ezért nem lennének fotogének a képernyőn! Csak nincs valami baj? Mert ez az akut diaré a KOLERA tünete Libaólaknál gyakori, mivel az ivóvizük széklettel szennyeződik! Szóljatok az ÁNTSZ-nek!
Julismama2
2014. február 14. 13:53
Még a választásokig sem képesek fennmaradni?
Julismama2
2014. február 14. 13:53
Még a választásokig sem képesek fennmaradni?
1120
2014. február 14. 13:37
Ezek már eddig is annyit bénáztak, hogy hihetetlen! (Szerintem szép lassan a 15%-nyi küszöb is veszélybe kerülhet...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!