Leadta az LMP az országos listát

2014. február 28. 16:05

Schiffer András bejelentette: az LMP országos listát állít a választáson, az ehhez szükséges dokumentumokat már leadták az NVI-nél. Úgy tűnik, a pártnak mind a 106 egyéni választókerületben is sikerül majd jelöltet állítania.

2014. február 28. 16:05

Schiffer András elmondta: az országos listaállításhoz szükséges dokumentumokat már leadták, és az egyéni választókerületekben is jól állnak, hétfőre vagy akár már vasárnapra mind a 106 jelöltjük összegyűjtheti a szükséges ajánlásokat. Úgy tűnik, hogy 2010-zel szemben most minden egyéni választókerületben indítanak jelöltet – mondta.

A politikus azt is elmondta, úgy látja, hogy szervezetileg erősebbek, mint négy évvel korábban, Budapesten például „valamennyi egyéni választókerületünk áll”, aktivistáik pedig „elkezdték megszállni” azokat a vidéki településeket, ahol eddig nem gyűjtötték be az ajánlásokat.

Kérdésre válaszolva jelezte, hogy számításaik szerint kilencven körzetben már összegyűjtötték az ajánlásokat, és vagy le is adták azokat vagy még további biztonsági tartalékot képeznek. Hozzátette, körülbelül 15 körzeten „kell még dolgozni” például Pest, Győr-Moson-Sopron és Fejér megyékben.

Schiffer András bejelentette, közéleti személyiségeket kértek fel, hogy vállaljanak szimbolikus szerepet listájuk 120-132. helyein. Így például Nagy Bandó András, Kukorelly Endre vagy Keszei Borbála is helyet kap a lista végén, melynek utolsó helyét az EP-listavezető Meszerics Tamás, utolsó előttit pedig Erstey Katalin kapja majd.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lastres
2014. március 01. 08:06
Egyrészt nem az emberre mondta, hanem a cselekedetre. ("hülye vagy" vs "hülyeséget csinálsz"). Másrészt szánt szándékkal méginkább függő helyzetbe hozni az országot ETTŐL a putyini hatalomtól, közben 10%-kal megnövelni az adósságot, ezzel az ország gazdasági jövőjét vágva haza egy-két évtizede - erre nem sok jobb szó van, mint hazaárulás.
atila68
2014. február 28. 19:54
Pedig csöcsöt sem villantottak.
Brigadéros
2014. február 28. 19:45
Dübörögnek az egerek...:)
korona
2014. február 28. 18:30
Ez is egy zsidó pártocska. Mi magyarok, akarunk zsidókat, hogy parancsoljanak nekünk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!