Bemutatta Pest megyei jelöltjeit a KTI

2014. február 03. 07:35

Közgazdász, vállalkozó, kutatóorvos, szakszervezetis, biomérnök, tanár: Szili Katalin, a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt elnöke vasárnap Gödön bemutatta a szervezet Pest megyében induló jelöltjeit.

2014. február 03. 07:35

A párt az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a rendezvényen a volt házelnök szólt a civil demokrácia fontosságáról: „Arról, hogy az eddigi pártpolitizálás helyét át kell vennie a valóban alulról építkező szerveződéseknek”. A KTI Pest megyei jelöltjei ennek jegyében 6 kisebb szervezetből érkeztek, akik - mint fogalmaztak – „nem profi politikusok, hanem a hétköznapok világát jól ismerő, a helyi közösségek által ismert és elismert személyek”.

Listájuk szerint Érden Dombai Tamás közgazdász, Budaörsön Nándori Csaba vállalkozó, Szentendrén Bánhidi József vezetőképző, tanácsadó, Vácon Gyenes Miklós kutatóorvos, Dunakeszin Horváth Ferenc korábbi szakszervezeti vezető, Gödöllőn Sándor István mérnök-közgazdász, Vecsésen Varga Viktória biomérnök, Szigetszentmiklóson Takács Gábor őstermelő, kereskedő, Nagykátán Sárköziné Juhász Gyöngyi, Monoron Szikora Zoltánné könyvelő, Dabason Fülei Szántó András tanár, Cegléden Kiss László okleveles gépészmérnök, nyugalmazott mérnök alezredes lesznek a párt Pest megyei indulói.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!