Villamos, kocsi és teherautó ütközött – mindhárom jármű kiégett

2014. január 16. 10:16

Csütörtök reggel összeütközött a X. kerületi Sírkert utcában egy villamos, egy teherautó és egy személyautó. Mindhárom jármű kiégett, a balesetnek három sérültje van.

2014. január 16. 10:16

Villamos, teherautó és személyautó ütközött össze Budapesten, a X. kerületi Sírkert utcában csütörtök reggel. A balesetben mindhárom jármű kigyulladt, hárman megsérültek – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kisdi Máté elmondta: a három jármű egy átjáróban ütközött össze a villamossínen. A személyautó, a teherautó, valamint a 37A jelzésű villamos első kocsija teljesen kiégett. A balesetben a teherautóban egy ember, a villamosban pedig két utas sérült meg könnyebben. A mentők mindhármukat kórházba viszik. A Kozma utcában teljes útzár van érvényben – tette hozzá a szóvivő.

A Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán azt írta: a baleset miatt a 37A járatszámú villamos vonalán jelenleg a Kada utca és Új köztemető (Kozma utca) között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Videó: 444

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!