Négy nyertes tender került a Közgép karácsonyfája alá

2013. december 26. 15:25

A december 26-i Közbeszerzési Értesítő szerint négy, sok milliárdos radioaktív, illetve lakossági hulladékkezeléssel kapcsolatos tendert nyert el különböző konzorciumok tagjaként a Közgép.

2013. december 26. 15:25

A december 26-i Közbeszerzési Értesítő szerint a Közgép Zrt. négy, sokmilliárdos tendert is elnyert konzorciumban – írja az Index. Mindegyik valamiféle hulladékkezeléssel kapcsolatos közbeszerzés volt. 5,8 milliárd forintért a Pintér Művek – Pintér József egyéni vállalkozóval közösen építhetik a paksi Kiégett Kazetták Átmeneti Tárolójának legújabb részét. Ezen a tenderen egyedül indultak. Egy másik közbeszerzés nyerteseként a Közgép és a Mecsekérc Környezetvédelmi Zrt. konzorciuma 7,873 milliárd forint értékben vehet részt a budai agyagkő formáció földtani kutatásainak felszíni fázisában. Ezen a pályázaton sem volt más induló.

Szintén a Közgép vezette DAREH-II. konzorcium nyerte a Csongrád és Békés megyei elhagyott szilárdhulladék lerakók rekultivációjáról szóló közbeszerzését 3,87 milliárd forint értékben. Ezen a tenderen volt egy másik induló is. Mint ahogy egy másik dél-alföldi pályázaton is, ahol települési szilárdhulladék-gazdálkodási rendszer fejlesztésének tervezésére és építésére kerestek megfelelő vállalkozót. Ezt a közbeszerzést is a Közgép által vezetett DAREH-ÉP konzorcium nyerte, itt 9,295 milliárd forintról szól majd a szerződés.

A Közgép a december 23-i Közbeszerzési Értesítőben is szerepelt egy nyertes tenderrel, akkor egy másik konzorcium tagjaként nyert el egy 1,74 milliárd forintos közbeszerzést.

Összesen 262 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tatka46
2013. december 27. 10:23
Ennyire nem lehet hülye valaki aki egyetért Orbán csak a Közgép nyerhet dolgaival, ez agyrém. Közgép az egy ember (?) üzlete , hol a többi akik szintén nyernének de a cigány gyerek nem engedi. Ne is csodálkozzon senki Magyarország korrupciós "kiváló" helyzetén.
cutcopy
2013. december 27. 09:41
Kis karácsonyi közgépezés a fa alá az ellenzéki zombiknak is..
potyka
2013. december 27. 08:37
Közbesz eredmények kihirdetése dec 26-al datálva? A pofám leszakad :DDDDD
dick52
2013. december 27. 07:32
Nem is értem, miért nem adták a melót valamelyik francia, német vagy izraeli cégnek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!