Kidobták a zsidólátót a Horthy-szobor avatásáról

2013. november 04. 10:55

Saját bevallása szerint látnoki képességeivel szűri ki a zsidókat az a nő, aki incidensbe keveredett egy jobbikos politikussal a Horthy-szobor felavatásán.

2013. november 04. 10:55

Sokkal több ellentüntető gyűlt össze a Horthy-szobor avatásán, mint ahányan a mellszobor leleplezésére érkeztek – derül ki a 444 videóriportjából. Novák Előd egyébként örült is nekik, mivel szerinte így bekerült a médiába az esemény, ha nem lett volna ellentüntetés, akkor viszont a sajtó hallgatott volna a szoboravatásról.

De még az ünnepségen résztvevők is bizalmatlanok voltak egymással, és keresték a provokátorokat. Az egyik férfi hiába bizonygatta, hogy a gyerekét maga Hegedűs Loránt keresztelte, a vele vitatkozó nőt ez nem hatotta meg, mondván „nagyon sok zsidó van beépülve”.

Egy másik nő pedig egy jobbikus politikussal került incidensbe. Állítólag megütötte, de a nő a 444-nek azt mondta, hogy erről szó sem volt: „nem ütöttem meg, csak alányúltam” – fogalmazott. A nő egyébként úgy véli, a Magyarok Szövetségének elnöke is zsidó, Morvai Krisztina és Vona Gábor is „zsidószármazék”, sőt állítása szerint Szegedi Csanádot is ő „csinálta ki”.

Megmondtam Pörzsének, mindet kiszedem” – jelentette ki a nő, majd a 444 azon kérdésre, hogy mégis honnan szúrja ki, hogy ki a zsidó, úgy válaszolt: ezeken dolgozik, és látnoki képességei vannak hozzá.

A Horthy-szoborral kapcsolatos érdekesség, hogy az eddig is ott állt a Hazatérés templománál, csak eddig gipszből volt a szobor, és most lett rá pénz, hogy bronzból is megformázzák a kormányzót. Az egyik szervező megjegyezte: úgy tűnik, most kezdte el bántani mások érzékenységét a kérdés.

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. június 29. 21:37
Nem ez a nő köpködte meg Pásztor Istvánt?
harcos rezsivédő
2013. november 04. 19:05
Én is csak nevetgélek, és marha jól szórakozom a sok hülyén....
Zsolt75
2013. november 04. 19:02
Minek ez a paláver? Gipszből nem zavart senkit, így meg 2 hét alatt úgyis szétfűrészelik...
GV0917
2013. november 04. 18:42
Nagysád! Az én kecskémet nem látta?Pedig aztat könnyű felismerni, mer' szakálla is van néki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!