Balogh József beismerte a bántalmazást

2013. november 04. 12:12

Beismerő vallomást tett Balogh József országgyűlési képviselő, akit a felesége megverésével gyanúsít a rendőrség. A képviselő ököllel többször a nő arcába ütött, majd hajánál fogva megragadva a terasz korlátjához verte felesége fejét.

2013. november 04. 12:12

A Központi Nyomozó Főügyészség gyanúsítottként hallgatta ki Balogh József volt fideszes, most független országgyűlési képviselőt, súlyos testi sértés gyanúja miatt. A – korábban a vak komondorát okoló – Balogh József a szándékosságra is kiterjedő, teljes körű beismerő vallomást tett, tudta meg a HavariaPress.

A rendőrség megalapozott gyanúja szerint a képviselő április 28-án reggel, minden előzmény nélkül, ittas állapotban kezdte el ütlegelni feleségét. „Balogh József először négy-öt alkalommal, a közepest meghaladó erővel, ököllel a nő arcába ütött, majd a hajánál fogva megragadta őt, és egy alkalommal a terasz fából készült korlátjához verte a fejét” – írja a HavariaPress. A nő kiáltásaira a fia avatkozott közbe. A képviselő feleségének eltört az orra és a járomcsontja, valamint egyéb sérüléseket is elszenvedett.

Balogh József mentelmi jogát szeptemberben függesztette fel az országgyűlés. A képviselő nem mondott le mandátumáról.

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Talon Karrde
2013. november 05. 10:34
Akkor FIDESZ-es a faszi?
IgazságosIzomViktor.
2013. november 05. 08:34
Nem tudom miért kell ezzel az emberrel és ezzel az üggyel ennyit foglalkozni.Ő már a komondoros dologgal szénné égette,és lejáratta magát.Onnantól kezdve nem hiteles.Lehet akármilyen képviselő.
Vén Csataló
2013. november 04. 20:41
Takarodjon! Most! Szégyen, hogy egy ilyen sötét barom országgyűlési képviselő lehet.
BőröndÖdön
2013. november 04. 20:34
Ilyen tahókból áll a fidesz,semmi újdonság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!