Végéhez közeledik az Együtt-PM jelöltállítása

2013. szeptember 27. 12:49

Az atv.hu szerint néhány kivételt leszámítva minden választókörzetben megvan az Együtt-PM jelöltje: Szabó Tímea és Jávor Benedek például nem indul egyéniben, a jelöltek között van viszont többek között két egykori SZDSZ-es politikus, illetve két újságíró is.

2013. szeptember 27. 12:49

Az atv.hu információi szerint csütörtökön eldőlt, az Együtt-PM mely politikusai nem indulnak képviselő-jelöltként: Szabó Tímea például mégsem lesz jelölt; a portál szerint a többi társelnök sem indul egyéniben, csak listán. Jávor Benedek az EP-lista vezetésére is esélyes.

Több körzetben viszont már biztos az indulók személye. Az V-ik és az I. kerület Palotanegyedének összevonásából létrehozott belvárosi körzetben Juhász Péter mérkőzik majd Rogán Antallal. Szelényi Zsuzsa a II-III kerület összevonásával kialakított választókörzetben lesz Varga Mihály ellenfele. Az viszont még nem dőlt el, hogy Szabó Tímea helyett ki indul az Erzsébetváros-Terézváros körzetben.

Csepelen a szolidaritásos Szabó Csaba, Budafokon az egykori LMP-s Somfai Ágnes indulhat. Baján egy fogorvos, Michna Ottó, Szentesen Komáromi Zoltán háziorvos lehet a jelölt. Lehetséges, hogy Debrecenben a Hallgató Hálózat egykori aktivistáját, Barabás Richárdot indítják Kósa Lajos ellen. Egerben az az Egri Dohánygyár egykori vezetője, Szalóczi Géza, Esztergomban pedig Szilágyi László lehet az induló. Kaposváron még nem dőlt el a jelölt személye.

Két korábbi SZDSZ-es politikus is jelölt lesz az atv.hu értesülései szerint: Gulyás József Szentendrén, Sértő Radics István pedig a Nyírségben indulhat a választásokon. Balatonfüreden Scheiring Gábor lehet Kontrát Károly államtitkárt ellenfele. Két újságíró is ringbe száll az Együtt-PM színeiben: Gyulán Bod Tamás, a Magyar Narancs, míg Miskolcon Nagy Korsa Judit, a Kossuth Rádió egykori riportere.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fülig Jimmy
2013. szeptember 28. 18:12
Visítanak a narancsaberráltak mint disznó a bőllérkés alatt.Teljes a szellemi zűrzavar mióta orbánbasi még a falkaforradalmat is átírta!Ennyi hülyét egyrakáson még nem látott a világ mióta sztalin elvtárs halott.
HSL
2013. szeptember 28. 17:57
és még a kétfarkú kutyákat tekintik viccpártnak...
Wendriner
2013. szeptember 27. 21:33
Hiányolom Karácsonyt.
Gombóc XVI. Artúr
2013. szeptember 27. 15:11
Az mégis csak ciki lenne, ha egyéniben megbuknak, mert a kutyát nem érdekli ez a gittegylet. A listán meg csak-csak összejön valami, elvégre a hűséget jutalmazni kell...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!