Az MSZP frakcióigazgatója elhatárolódik a Szolidaritás szobordöntésétől

2013. szeptember 30. 11:07

Tóbiás József a maga nevében elhatárolódott a Szolidaritás szobordöntő performanszától, és reméli, hogy többet nem fordul elő hasonló.

2013. szeptember 30. 11:07

Tóbiás József az ATV Start című reggeli műsorában elhatárolódott a vasárnapi Szolidaritás-rendezvényen történt Orbán-szobordöntéstől: 

Rónai Egon: Evvel azt mondja, hogy az MSZP elhatárolódik a Szolidaritás tegnapi akciójától?
Tóbiás József: Én elhatárolódom személyesen. Nem tudom mondani, hogy az MSZP, de én személyesen igen. 
Rónai Egon: És azt mondja, kell beszélni Bajnai Gordonnal. Egy ilyen beszélgetésnek lehet következménye az együttműködésükben?
Tóbiás József: Hát legalább annyi következménye kell legyen, hogy többet ilyen nem fordul elő, és mondjuk azt, hogy koordinálni lehet, hogy mi történik a szövetségesi oldalon.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2013. október 01. 03:49
Szóval az mszp ugyanaz a többi baloldali szutyok kis pártokkal,kuckó egy a kemencével.
ballada
2013. október 01. 03:47
Mszp hiába határolódik el ,hisz jelen voltak az Orbánt gyalázó összeröffenésen,másik dolog az mszp kisöccse az össze baloldali pártok akikkel szövetségre lépnek ,sőt az lmp is közéjük való.Utólag lehet mosakodni ,de fölösleges.Az egész baloldaliak között nem volt egy értelmes alak aki szólt volna ennek az idióta bandának.Bajnai hiába határolja el magát saját maga ellen ,ő volt a főkolompos az egész rendezvényen ,ő buzdította a híveit meg a többi kialíciós pártját.
hartnesz
2013. szeptember 30. 23:23
A baloldal most is simán összehozza a 2/3adot
várúr
2013. szeptember 30. 20:06
Ez a Tóbiás se Dopeman miatt kopaszodik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!