A kassai gettóparancsnokra emlékezett a köztévé

2013. augusztus 18. 10:36

Ugyanarról a tévéről beszélünk, ahonnan rutinszerűen retusálnak ki embereket és köcsögöznek le nekik nem tetsző újságírókat.

2013. augusztus 18. 10:36
sixx

„Akkor viszont már kurvára nem kell őket mutogatni, amikor egy olyan alakra emlékező drapériát emelnek a magasba, aki 15 000 ember deportálásáért felelt 1944-ben. Az In Memoriam Csatáry László felirat 5-6 másodpercen át volt látható a meccsen, ki lehet találni, melyik szurkolótábor emelte a magasba (nem az MTK). Azt, hogy a köztévénél miért érezte az adásrendező, hogy ezt mindenképpen meg kell mutatni, nem tudhatjuk, de ugyanarról a tévéről beszélünk, ahonnan rutinszerűen retusálnak ki embereket és köcsögöznek le nekik nem tetsző újságírókat.

Mert ugye arra senki nem kötelezte őket, hogy a kurucinfo szerint jóravaló idős bácsinak titulált háborús bűnöst éltető transzparenst tolják be a meccsre kíváncsi tévénézők arcába, legalábbis remélem. A meccset közvetítő riporter köpni-nyelni nem tudott a vágókép láttán, talán ezért nem mondta azt, hogy ne már gyerekek, fasiszta propagandát közvetítünk este fél 11-kor? És ez így kóser?”

Összesen 438 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2014. január 08. 21:39
Azért egyszer számold már ki, hogy az iraki polgári áldozatok közül hányat öltek meg, akár tévedésből, akár szándékosan, a szövetséges csapatok, és hányat "muzulmán testvéreik".
2013. december 21. 03:09
"Összességében szerintem többet öltek meg az amerikaiak mint a terrorista robbantgatások." "Robbantgatás"? Ez afféle kicsinyítő képző? Szóval akkor a lábuk csak "leszakadgatott"? Mindenesetre azóta kimentek az amcsik, de akkor miért robbantgatnak még mindig? Túl sok kollaboráns gyerek és negyvenéves háztartásbeli maradt?
2013. december 20. 22:40
Csatáry "bácsi" csak parancsot teljesített. Mint te. Na nem baj, viszont vicces szokott lenni az arcotok, mikor ott álltok a falnál... "pedig én..." :DDD
3M..
2013. november 23. 20:20
Ez akkor lesz lehetséges, ha a külügyminiszterünket Gyöngyössy Mártonnak, a belügyminiszterünket pedig Volner Jánosnak fogják hívni. A mai vezetés ezt sosem tehetné meg. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!