Meghalt Csatáry László

2013. augusztus 13. 10:45

Csatáry László háborítatlanul élt Budán az utolsó életévéig, a budapesti zsidó közösségben nem éreznek elégtételt.

2013. augusztus 13. 10:45

Az Euronews beszámol arról: 98 éves korában tüdőgyulladásban meghalt a háborús bűncselekményekkel vádolt Csatáry László, a kassai gettó volt rendőrparancsnoka. A Sun című brit bulvárlap riporterei találták meg őt Budapesten tavaly nyáron. A házi őrizetbe került Csatáry a kihallgatásán azzal védekezett, hogy egy névrokonával keverhették össze. Márciusban Szlovákiában életfogytiglanra ítélték Csatáryt, a szlovák ítélet magyarországi érvényességéről szeptemberben tárgyaltak volna Budapesten.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ciseaux
2013. augusztus 13. 22:52
A 2013.-ban, Budapesten, háborítatlanul, sőt, a magyar állam és magyarországi cionisták statisztálásával, aggastyánokat vekzálnak a halálba. A "budapesti" telhetetlen és holokauszt-iparos "zsidó közösségben nem éreznek elégtételt". ???? A zsidóknak nem elég, ha valaki meghal???? (azt a fránya talmudista mindenüket!) Talán csomagolniuk kéne, és végre, eltünniük innen. Higyjék el, nincs "mensch" akinek hiányoznának! ps: a zsidó Biszku Béla elleni nyomozás folytatódik.... A zsidó Szilvásy, Galambos, Hunvald, Hagyó, Portik, Draskovics, Bokros, Surányi, Simor, Lampert, Szanyi, Steiner, Horváth, Hiller, Konrád, Kertész I., Kertész Á., Dessewfy, ... stb... A budapesti magyar közösségben nem éreznek elégtételt...
rajgy
2013. augusztus 13. 21:48
R.I.P. 70 év után nincs már kinn bosszút állni, és a bizonyítékok, tanúvallomások is megbízhatatlanok, hiteltelenek már. Akinek 70 év után is bosszúvágya van, az maga sem különb, mint azok, akiket állítólag üldöz. Ki lesz a következő "legkeresettebb"?? Remek propaganda-szólam, bármikor újrafelhasználható. A következő, az mindíg a "legkeresettebb". Akire rámondják, az már meg is van bélyegezve.
Leszart Rittberger
2013. augusztus 13. 19:50
Nyugodjék békében. Irányt mutatott.
MacElek
2013. augusztus 13. 19:17
"a budapesti zsidó közösségben nem éreznek elégtételt" Sose fognak érezni. Amíg segélyezik őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!