Kocsis Máté: Tisztázni kell a romagyilkosságok politikai szálait

2013. augusztus 10. 10:02

A parlament nemzetbiztonsági bizottsága vizsgálhatja, hogy a romagyilkosságok ügyében miért miért nem jutott el minden, a bűncselekményekkel összefüggésben keletkezett információ a katonai elhárítástól a nyomozó hatósághoz az előző kormányok idején – írja a Magyar Nemzet.

2013. augusztus 10. 10:02
A Gulyás József, korábbi SZDSZ-es képviselő által felvetett ötlet, mely alapján a parlamenti nemzetbiztonsági bizottság tagjaiból alakult munkacsoport foglalkozna az üggyel támogatást élvez a bizottság kormánypárti és MSZP-s tagjai részéről is – derül ki a Magyar Nemzet szombati számából.
 
Tisztázni kell a romagyilkosságok késedelmes feltárásában a katonai elhárítás szerepét, de az ügy politikai szálait is – mondta el a lapnak Kocsis Máté, a testület fideszes tagja.

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2013. augusztus 10. 17:23
Kormányszócipelők, hazugsághordozók Régen nem nézem már a fidesz-híradót Néha látok csak pár fideSsz-es főtahót, De úgy látom, mindig akad a bagázsból, Kit rá lehet venni: hazudjon kapásból! Kocsis “Ficsúr” Máté, fidesz-esek gyöngye! Nem mondták, még neked: érvelésed gyönge! Egy húron pendülsz a Szőke Piranhával, Meg az ördög-képű Girnyó-Szász Andrással! Rezzenetlen arccal szemünkbe hazudni… Tudsz te aztán éjjel nyugodtan aludni? Vagy Xanax-kúrán vagy, mint a fővezéred, Csak hogy el ne veszítsd közben hidegvéred? Zsigó Robi, téged el is feledtelek! Nem győzöm jegyezni az újabb neveket! Látom, osztódással megy a szaporodás… De mindnek kapásból megy a hazudozás! Hoppál Péter teszi teljessé a mezőnyt, Szíjjártó meg szerzett sok-sok lépéselőnyt: Böven megszolgálta a fidesz-es bárcát; Egyedül hogy is tud vinni ennyi tárcát?… Túl sok a demagóg és parttalan duma! Ha vízből lenne, már áradna a Duna! Tényleg azt hiszitek, hogy mindent beveszünk? Hogy értünk lop-csal a fidesz-es koleszünk? Ma még hazudhattok, s holnap utoljára!.. Tudjátok: addig jár korsó a kútjára… És ha összetörik? Mi lesz majd veletek? Hová húzzátok majd akkor a beletek?…
balbako_
2013. augusztus 10. 15:42
Én nem olvastam egyetlen érvet sem, hogy miért csinálták amit csináltak. Nekem úgy tűnt ez a bíróságot sem érdekli különösebben. Pedig enélkül az ügy nem lezárható.
AJSF
2013. augusztus 10. 15:18
Egy szónak is száz a vége: kocsismáté zengedezzél, mit kezdtetek több mint 3 év alatt az ügy felgöngyölítésével? Titkosítás mi? Miközben ti ott fű alatt a létező bármibe bármikor ('98-2002 között meg haj de mennyire) bármibe belenézhettek, bármit és bárkit lehallgathattok, naprakész információitok vannak még arról is, ki lehet trafikos, és ki nem!
Burkus Gordon
2013. augusztus 10. 15:03
A Jane's Intelligence még nem írta meg?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!