Ágh Péter maradt a Fidelitas elnöke

2013. július 14. 15:46

Ágh Pétert, a Fidesz Vas megyei országgyűlési képviselőjét választották meg ismét a Fidelitas elnökének a szervezet hétvégi kongresszusán – közölte a Fidesz-frakció vasárnap az MTI-vel.

2013. július 14. 15:46

Ágh Péter 2009 óta vezeti a Fidesz ifjúsági társszervezetét. A 269 szavazatból 256 voksot kapott.

Ügyvezető alelnök lett Böröcz László (Budapest), alelnök lett Balogh Gergely (Fejér megye), Borbély Ádám (Budapest), Falusi Vajk Zsolt (Jász-Nagykun-Szolnok megye), Henter Lilla (Budapest), Jakab Jácint (Nógrád megye), Karácsony Ádám (Pest megye), Koncz Zsófia (Borsod-Abaúj-Zemplén megye), Losonczi-Tóth József (Csongrád megye), Magera Tibor (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye), Mihalovics Péter (Veszprém megye), Nemcsik Mátyás (Bács-Kiskun megye), Tardi Tamás (Somogy megye), Várfi András (Békés megye), Vincze Ágnes (Budapest) és Vincze Géza (Pest megye).

A most megválasztott elnökség mandátuma 2015-ig tart, így az is fontos feladata, hogy a Fidesz szövetségeseként részt vegyen a 2014-ben tartandó európai parlamenti, országgyűlési és önkormányzati választásokra történő felkészülésben – írták a közleményben.

A Fidelitas hétvégi kongresszusának központi témája a fiatalok foglalkoztatásának bővítése volt, így áttekintették azokat a programokat, amelyeket eddig az új nemzedék munkavállalási lehetőségeinek érdekében indítottak.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IgazságosIzomViktor.
2013. július 14. 19:47
Tojok a fidelitasra...hihihi
HSL
2013. július 14. 18:10
gayporn
hümmögő
2013. július 14. 17:21
Remélem, hogy ezért ingyen dolgozik és nem fejlődik az elődeire, akik 47000-ből megtudnak élni! Ő is lehet a jövő Orbánja, ha a csávó távozik? Akkor figyelmet érdemel, de ha csak nyalni fog, akkor felejthető! Hm!
közgép portása
2013. július 14. 17:17
Ágh papa új sikere. Fidelitas? Az mijafasz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!