Zagyva: A Miniszterelnökség fuvarozza Szijjártó focicsapatát

2013. május 15. 12:21

A Jobbik állítása szerint a miniszterelnökség tulajdonában lévő mikrobuszokkal „hozzák-viszik” Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár teremlabdarúgó csapatának – a Dunakeszi Kinizsinek – a játékosait – mondta Zagyva György Gyula kedden.

2013. május 15. 12:21

A jobbikos politikus a hétfői parlamenti felszólalásához hasonlóan sajtótájékoztatóján ismét a „parkolási maffia” igazságtalan módszereire hívta fel a figyelmet. Úgy fogalmazott: „az egyik oldalon ott áll a parkolási maffia, amely sarcolja és igazságtalan büntetésekkel sújtja az átlagembereket, a másik oldalon pedig ott áll a kormány, amely nem vesz erről tudomást, illetve igazságosnak tartja a rendszert”.

Zagyva György Gyula szerint ez a probléma azért nem érdekli a kormányt, mert minden miniszter, államtitkár vagy egyéb kormánytag parkolókártyát használ. A jobbikos politikus kedden bemutatott két fényképet is, amelyeken állítása szerint a miniszterelnökség tulajdonában lévő kisbuszok – amelyeknek szintén van parkolókártyájuk – „szállítják Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár labdarúgó csapatának” – a Dunakeszi Kinizsinek – a játékosait a V. kerületben.

Ők könnyen vannak, megkapják az V. kerületi parkolókártyát és az állami pénzből fenntartott mikrobusszal meg hozzák-viszik a focicsapatukat. Hát mi köze van a Dunakeszi Kinizsi focicsapatának a Miniszterelnökség mikrobuszaihoz?” – fogalmazott Zagyva György Gyula.

A „parkolási maffia” elleni lehetséges lépésekről szólva ismertette: „lesznek polgári engedetlenségek”, illetve a Jobbik törvénymódosító javaslat benyújtását is tervezi a parkolási rendszer újraszabályozására.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!