Jó szándékból köcsögmentesített a cserdi polgármester

2013. május 16. 10:33

Bogdán László direkt választott provokatív címet az általa szervezett börtönlátogatásnak, de ekkora felháborodásra nem számított.

2013. május 16. 10:33

A cserdi polgármester elmondta: cigányként nem akart „leminősíteni” senkit, pláne nem a melegeket, hiszen cigányemberként magasabb a toleranciaszintje. Célja csak annyi volt, hogy felhívja a figyelmet arra, nem helyes, ha valaki börtönbe kerül. 

A polgármester kitért a megbékélés fontosságára is, hiszen a mintegy egymillió cigány „nem tud csak úgy eltűnni a Bermuda-háromszögben”. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a romáknak kell megtenniük az első lépést a megbékélés felé.

Bogdán Lászlóék falujában az önkormányzat termel, gazdálkodik, és még saját nyaralójuk is lett a Balatonon. A helyiek is elégedettek a polgármesterrel.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
belga
2013. május 17. 11:01
Öröm látni, hogy van ilyen. Az pedig nagy szégyen, hogy egy ilyen provokatív című akció kell ahhoz, hogy halljunk róla. Jó lenne, ha akármelyik oldali média felvállalná, hogy felkutatja a hasonló mentalitású roma embereket. Mert az, hogy a cigányságról szinte csak bűnözés/rasszizmus/celeb -sokszor ellenszenves, ritkábban szimpatikus- címszó alatt kapunk híreket az része annak, hogy roma ügyben a helyzet nem javul, hanem romlik.
gubenc
2013. május 16. 18:04
Több ilyen ember kellene!!!
hegel
2013. május 16. 17:50
Budapest összes kerületébe ilyen vajda kell és biztos nem lenne annyi probléma! A jót követni utánozni kell! Az állandó raszistázó politikusokat meg elkell hajtani a fenébe! Azért rohadtúl unom hogy magyar létemre 50 évi adózás után még nekem kelljen félnem hol ki antiz vagy rasziztáz le mert szóvá meri tenni az ember az ellene felhozottakat! Tehát látható tudnak ők is normálisak lenni csak akarni kell! Senki nem gondolja hogy tünjenek el a bermuda háromszögbe de amikor inzultációtól tartani kell idősen bizony a nem a szeretetett hozza elő se május 1 én se máskor!
pimepime
2013. május 16. 15:07
Mit kíván a magyar nemzet?! Farkas Flórián menjen a picsába! Bogdán Lászlót a helyébe! S lesz szebb jövő!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!