Halálra gázolt egy idős asszonyt a jobbikos képviselő

2013. május 21. 10:58

Ferenczi Gábor jobbikos országgyűlési képviselő kedden reggel Ajkán autójával elsodort egy idős asszonyt, aki a baleset következtében életét vesztette.

2013. május 21. 10:58

A Jobbik-frakció közleménye szerint a szabályosan közlekedő politikust a szembesütő erős napfény akadályozta a megfelelő kilátásban, így nem vette észre az autója elé kerékpárját kitoló 93 éves asszonyt, és a balesetet nem tudta elkerülni.

A kommüniké kitér arra, hogy a képviselő együttműködött az azonnal értesített mentőszolgálattal és rendőrséggel, szondát fújt, amely alkoholfogyasztást nem mutatott ki. A Jobbik közlése szerint a történtek Ferenczi Gábort mélyen megrázták. A képviselő őszinte részvétét fejezi ki az elhunyt hozzátartozóinak és természetesen áll a további vizsgálatok, eljárások elé. A képviselő, amint jogilag lehetősége lesz, azonnal lemond mentelmi jogáról – közölte a frakció.

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Orszagos Tahotlanito Muhely
2013. május 23. 10:02
Miért, mit vártatok a Jobbiktól? Nácik. Öregeket, zsidókat, cigányokat, nekik nem tetsző vallási kisebbségeket enyhén szólva "nem szeretik." Részvétem a hölgynek, szégyen, hogy ilyen képviselőnek jogsija lehet, biztos vette :((((
karika01
2013. május 22. 15:52
Igen, ez valóban egy furcsa helyzet, mert valóban pont ő volt az, aki nem is olyan régen nagyon komoly büntetéseket, zéró toleranciát hirdetett a maga részéről azokkal szemben, akik gázolnak! Most pont ő a vétkes fél, és bár távol álljon tőlem, hogy elítéljem, a helyzet nem egyértelmű a szándékosság pedig kizárt, azért remélem, hogy nem fogják annyival elintézni, hogy a néni volt a hibás és pont, illetve a továbbiakban is vállal minden felelősséget, ahogy az elvárható, főleg az említett felszólalás után! Nem tagja túl sok olyan ember a Jobbiknak, akivel kapcsolatban ki lehetne emelni bármi tiszteletre méltót, de ha ezt most egyenesen végig csinálja, azzal bebizonyítaná, hogy közöttük is vannak azért még olyanok, akiknek nem csak a szája nagy, nem csak hőbörögni tudnak, hanem úgy is járnak el, ahogy kell! Szinte egyedülálló eset lenne!
Soma
2013. május 21. 15:25
Attól, hogy valaki Jobbikos, még nem lehet feltételezni, hogy direkt ütötte el az idős Hölgyet! Részvétem a hozzátartozóknak, a képviselőnek pedig nyugalmat kívánok, ha vétkes, ha nem. Nagyon észnél kell lenni a volánnál, mert a mai világban bármikor történhet valami váratlan. Például: Üdülőhelyen , ahol a gyerekek az utcán játszanak, harmincas tábla az utca elején, mégis az újgazdag motorosok, Qvadosok repesztenek, mint a félőrült. Nekik lehet, mert védve vannak, a nyomorult emberek, akik a jövő nemzedékét nevelik, azoknak pedig kussolniuk kell, mert az önkormányzatnak a gazdag viszi a pénzt. A rendőrséget azért fizetjük, hogy rend legyen! A képviselő lemond mentelmi jogáról, valószínűsíthetően a baleset úgy történt, ahogyan előadta. Nem kell és nem is szabad boszorkányüldözésbe kezdeni.
micream
2013. május 21. 14:51
87. § (1) Aki a közúti közlekedés szabályainak megszegésével másnak vagy másoknak gondatlanságból súlyos testi sértést okoz, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő. (2) A büntetés a) három évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény maradandó fogyatékosságot, súlyos egészségromlást vagy tömegszerencsétlenséget, b) egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény halált, c) két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény kettőnél több ember halálát okozza, vagy halálos tömegszerencsétlenséget okoz. legalább megismeri a börtön viszonyokat, ami hasznos lehet ha a képviselői munkáját fojtatja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!