Cáfolja Zagyva szavait a Miniszterelnökség

2013. május 15. 15:42

Havasi Bertalan állítja: a Miniszterelnökség nem biztosít semmilyen járművet a Dunakeszi Kinizsi futsal csapatnak.

2013. május 15. 15:42

A Miniszterelnökség semmilyen járművet nem biztosít a Dunakeszi Kinizsi labdarúgó csapatának” – reagált az MTI-nek Havasi Bertalan, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára a Jobbik szerdai sajtótájékoztatójára.

Zagyva György Gyula ellenzéki országgyűlési képviselő szerdai sajtótájékoztatóján mutatott be két fényképet, amelyeken állítása szerint a Miniszterelnökség tulajdonában lévő kisbuszok – amelyeknek van parkolókártyájuk – „szállítják Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár labdarúgó csapatának” – a Dunakeszi Kinizsinek – a játékosait az V. kerületben. „Ők könnyen vannak, megkapják az V. kerületi parkolókártyát és az állami pénzből fenntartott mikrobusszal meg hozzák-viszik a focicsapatukat. Hát mi köze van a Dunakeszi Kinizsi focicsapatának a Miniszterelnökség mikrobuszaihoz?” – fogalmazott Zagyva György Gyula.

A Dunakeszi Kinizsi Futsal ügyvezetője, Andréka Domonkos az MTI-nek elmondta: a Dunakeszi Kinizsi Futsalnak élő szerződése van a Porsche Hungáriával, amely a szerződésben foglaltak alapján vállalja, hogy a futsalcsapatnak minden idegenbeli mérkőzésére két VW Multivan gépjárművet biztosít.

Az V. kerületi önkormányzat az MTI-nek úgy reagált: az önkormányzat „sem ingyenes, sem kedvezményes parkolásra jogosító kártyát nem ad ki sem az említett csapatnak, sem senki másnak”.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
next mindig élni fog 7
2013. május 15. 16:31
Ki a faszt érdekel a Dunakeszi Kinizsi csapata, amikor egy hónap múlva 30-40000 ember kerül az utcára a dohány mutyi miatt? Hm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!