Reggelizni hívja a bankvezéreket az MNB

2013. április 08. 11:46

Lezajlott az első egyeztetés a jegybank és nyolc magyarországi nagybank vezetője között hétfőn. A felek megállapodtak abban, hogy a jövőben rendszeresen tartanak majd üzleti reggeliket.

2013. április 08. 11:46

A Magyar Nemzeti Bank épületében lezajlott az első egyeztetés a jegybank vezetése és az első körben meghívott nyolc magyarországi nagybank vezetője között az MNB növekedési hitelprogramjáról. A résztvevők megállapodtak abban, hogy a jövőben rendszeresek lesznek az MNB és a nagybankok vezetői részvételével folyó üzleti reggelik – közölte a honlapján hétfőn a jegybank.

A tájékoztatás szerint az ülésen a pénzintézetek üdvözölték az együttműködést és a program meghirdetését. A tárgyaló felek megállapodtak abban, hogy a program még kidolgozásra váró részleteit együtt alakítják ki rendszeres egyeztetés keretein belül.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tarackos
2013. április 08. 14:34
Hát ezt is megértük! A narik már a bankárok regellijének is örülnek. Hovatovább közpénzből reggeliztetik őket :))))
trespass
2013. április 08. 13:36
Hosszú kések reggelije.
kjkj945
2013. április 08. 13:32
A menü: kamat láb csökkentve ká - vége toj - ásatag
Berecskereki
2013. április 08. 13:05
:D "Reggelizni hívja a bankvezéreket az MNB", ami sokkal jobb számukra, mintha az utolsó vacsorára hínák őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!