Olli Rehn EU-biztos Magyarországra jön

2013. március 13. 12:24

Munkalátogatásra Budapestre érkezik jövő kedden Olli Rehn, az Európai Bizottság gazdasági ügyekért, monetáris politikáért és az euróért felelős alelnöke – közölte az Európai Bizottság magyarországi képviselete szerdán.

2013. március 13. 12:24

A Bizottság tájékoztatása szerint az alelnök várhatóan találkozik Orbán Viktor miniszterelnökkel és Varga Mihály nemzetgazdasági miniszterrel, majd előadást tart „Gazdasági és monetáris unió – az európai növekedés motorja” címmel.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sellafield1957
2013. március 13. 13:58
vastag bőr van az européerek pofáján, de hogy motorja vagy segédmotorja az még nem világos az előadásra meg fel kell készülni ,ha nincs elég pártkatona , bértapsolókat, öröm ujjongókat , és bárgyú bérvigyorgókat kell bérelni, matolcsy bácsi köré nagy tömegben, és folyamatosan vastapsolni még a kötőjelet , pontot is , szegény ember lássa mennyire népszerű..
Ludas Mutyi
2013. március 13. 13:41
Jajj, talán csak nem a libáimat akarja megszámolni ? Gyorsan emberek: nagy tételben keresek libát, kacsát, rámszavazó magyar-tarkát ! BG Motto: " akár demokratikusan, akár bármilyen más eszközzel"
Akitlosz
2013. március 13. 13:20
Na és aztán? Álljon mindneki vigyázba? Örüljön, hogy vízum nélkül Magyarországra jöhet! Olyan ez a hír, mint anno, amikor Moszkvából érkezett valaki megmondani az irányvonalat.
Wendriner
2013. március 13. 12:48
Munkalátogatásra Budapestre érkezik jövő kedden Olli Rehn,már megrémültem hogy itt is akar maradni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!