MSZP: Az oktatás a legjobb befektetés

2013. március 01. 13:06

Kunhalmi Ágnes szerint 2014-es kampányukban kulcsfontosságú lesz az oktatáspolitika.

2013. március 01. 13:06

Kunhalmi Ágnes, az MSZP oktatáspolitikusa az ATV Start című műsorában elmondta: „nagyon nagy káoszt okozott a Fidesz”, és az általuk okozott tudásválság mélyülését „szocialista Pártnak kormányon meg kell állítania, és aztán visszájára kell fordítania”.

Elmondása szerint a kormány rossz gazdaságpolitikájával forráshiányossá tette az oktatást, emellett sok presztízsberuházása és luxuskiadása van, „amire valójában nincs is szüksége az országnak”. A kevés forrást pedig nagyon rosszul osztja el a kormány Kunhalmi Ágnes szerint.

Az MSZP felismerte, hogy „az oktatás a legjobb befektetés. Többszörösét fogja visszahozni termelő tevékenységben ennek az országnak”. Arra a kérdésre, hogy nyolc éves kormányzásuk alatt miért nem hajtották végre a szükséges reformokat, Kunhalmi azt mondta, hogy ők elindították ezeket, de „az oktatás az olyan ám, hogy amit egy vagy két ciklus alatt folyamatokat elindít a politika, az nagyon hosszú távon mutatja meg az eredményeit”.

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogd a pénzt és kuss
2013. március 03. 09:07
ettől a nőtől kiver a frász.. (és ne szólítson vernbak)
kuwiq
2013. március 02. 21:43
Nem semmi a csaj, különleges a légzőtechnikája. De az egész riport ebben csúcsosodott ki: "a részlet az ördögben rejlik" Őt is egy bölcsészettudományi kar szabadította a magyar társadalomra, meg az elte politológusképzése. Ezek szakmányban gyártják ezeket, vagy mind síkhülye? Melyik barom is mondta , hogy kiengedi a palackot a szellemből? Gondolom, az meg egy PhD volt.
babangida
2013. március 02. 21:37
oktatáspolitikus:))) Szakmai tapasztalat 2006-2010: Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat, önkormányzati képviselő 2004-2006: Miniszterelnöki Hivatal – Miniszterelenöki Kabinetiroda. Társadalompolitikai Főosztály, titkárságvezető 2003-2004: Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium, Politikai Államtitkárság – Eurofalu program forrás: http://mszp.hu/parttag/kunhalmi_agnes
peterd127
2013. március 02. 18:26
furamód 2006-ban még nem volt olyan fontos az oktatáspolitika Mi a fene történt?!:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!