Mesterházy: Új médiatörvény kell!

2013. március 12. 16:29

Elkészült az MSZP médiakoncepciója, amelyet Mesterházy Attila pártelnök a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) is elküldött véleményezésre.

2013. március 12. 16:29

Az MSZP elnöke kedden az egyik előadója volt a MÚOSZ és a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Országos Szövetsége konferenciájának, amelynek témája a szociáldemokrácia és a sajtó kapcsolata volt. Mesterházy Attila egyebek mellett azt mondta, a mostanit teljesen elvető, új médiatörvényre és intézményrendszerre van szükség.

A szocialista párt széleskörű szakmai egyeztetést tart szükségesnek médiapolitikai koncepciójáról, hogy az új szabályozás minden orgánumnak biztosítsa a szabad és független működést – olvasható az MTI-hez eljuttatott tájékoztatásban.

Az MSZP médiakoncepcióját a szakmai egyeztetéseket követően  mutatják be a nyilvánosságnak, majd megtárgyalják az ellenzéki pártok egyeztetéssorozatán is.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
freehckr
2013. március 14. 15:19
„MÚOSZ és a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Országos Szövetsége konferenciájának” Muhahahaha... :D Legközelebb szervezzetek konferenciát henteseknek és cipészeknek... :D „amelynek témája a szociáldemokrácia és a sajtó kapcsolata volt” (már a térdét veri a röhögéstől)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!