Felmentették Lenti rendőrkapitányát

2012. november 01. 17:58

Zala megye rendőrfőkapitánya november 1-jei hatállyal felmentette tisztségéből Lenti eddigi rendőrkapitányát, Árkovics József alezredest, aki a jövőben a schengeni felkészüléssel kapcsolatos feladatokért felel a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságon.

2012. november 01. 17:58
Nothoff Ingrid, a ZMRFK sajtófőnöke csütörtökön az MTI-nek megerősítette a Zalai Hírlap online kiadásának a felmentés tényéről szóló információját.
 
Elmondta: csütörtöktől a lenti kapitányság vezetésével a mostanáig Keszthelyen szolgáló Vajda Gábor alezredest bízta meg Fülöp Valter megyei rendőrfőkapitány. A sajtófőnök annyit közölt még: a főkapitány elégedett volt Árkovics József eddigi munkájával.
 
A ZMRFK honlapján később megjelentetett közlemény szerint a lenti kapitányság eddigi vezetője a jövőben a schengeni felkészüléssel kapcsolatos feladatokért felel a megyei főkapitányságon. 
 
A közlemény kitér arra is, hogy Vajda Gábor alezredes korábban a keszthelyi rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályának vezetőjeként szolgált, azt megelőzően tíz évig a hévízi rendőrőrs parancsnoka volt.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!