Vége az ingyenes jogász- és közgazdászképzésnek

2012. október 03. 11:06

A felsőoktatási helyettes államtitkár a Magyar Nemzetnek nyilatkozva elmondta: az önfenntartó felsőoktatás megteremtése érdekében indokolt, hogy tovább szűkítsék az állami ösztöndíjas helyek számát.

2012. október 03. 11:06

Teljesen megszűnhet az államilag támogatott jogász- és közgazdászképzés jövőre – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Maruzsa Zoltán. A felsőoktatási helyettes államtitkár a lapnak kifejtette, hogy az önfenntartó felsőoktatás érdekében szükség van az állami ösztöndíjas férőhelyek további szűkítésére, ezek a szakok pedig a piacról is képesek eltartani magukat.

Maruzsa hozzátette ugyanakkor, hogy azokon a területeken, ahol az állam a megrendelő, például a pedagógusképzés esetében, lesznek támogatott helyek.

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felebarát
2012. október 03. 12:49
végre valami jó hír...igy is egy parlamentnyi fölös van belőle
MikkaMakka
2012. október 03. 12:38
mióta megtudtam a fidesztől közgazdászképzésen adócsalásra tanítanak, ezen már meg se lepődök még szerencse h nincs tandíj
folyik a HAZAÁRULÓ ZSIDÓ PROVOKÁCIÓ
2012. október 03. 11:59
nem kell finanszírozni KOMCSI VÉN PROFOK HAZAÁRULÓNEVELÉSÉT
gulubulu
2012. október 03. 11:47
Nem kell megijedni, itt nem áll meg a sor. A lényeg, hogy vezéreink porontyai még ingyen tanulhattak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!