Betiltaná a pénznyerő játékgépeket a kormány

2012. október 01. 10:13

Várhatóan már kedden elfogadja a parlament azt a javaslatot, amelynek értelmében a koncesszióban működő játékkaszinókat leszámítva nem működhetnek majd pénznyerő játékgépek Magyarországon. A kieső költségvetési bevételeket az online szerencsejáték megadóztatásából fedeznék.

2012. október 01. 10:13

A pénznyerő játékautomaták működtetésének teljes megszüntetését javasolja a kormány – jelentette be a Miniszterelnökséget vezető államtitkár a kormány rendkívüli ülése után. Lázár János indoklása szerint a korábbi intézkedések csak részben érték el azt a célt, hogy a leghátrányosabb helyzetben élők ne pénznyerő automatákba dobálják a pénzüket, másrészt súlyos nemzetbiztonsági kockázatok is felmerültek a szerencsejáték-iparban érdekeltek tevékenységével kapcsolatban.

Az államtitkár elmondta: a parlament – kivételes sürgős eljárással – várhatóan már kedden elfogadja a törvényjavaslatot, amely még ebben a hónapban hatályba léphet, így „a koncesszióban működő játékkaszinókat leszámítva” a következő hetektől Magyarországon nem működhetnek majd pénznyerő játékgépek. A kieső költségvetési bevételeket az online szerencsejáték megadóztatásából fedeznék.

Összesen 173 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kornél
2013. július 31. 20:11
az online játéktól nem tudnak megfosztani minket jó szórakozást ;) http://clicktrack27.com/?a=937&oc=56&c=231&s
dobzselaci
2012. október 01. 22:04
Arra kiváncsi lennék, hogy ebben a témában mi indukálta a rendkívüli kormányülést? Valamint, hogy az ilyen formában nem elszórt lóvéra ki jelentkezett be, és milyen formát fog önteni a taliga?
rira
2012. október 01. 20:47
Ebben az egészben csak az a vicces,hogy a koncesszióban működő játéktermeket békén hagyják...Magyarul,ami Viktor zsebébe vándorol,majd,az nem baj,az nem fáj senkinek,oda nyugodtan dobálhatják továbbra is az utolsó fillérjeiket is a szenvedélybetegek!!! Érdekes dolgok történnek kis hazánkban,lassa nevezhetjük Fidelnek is a diktátor urat!
hajjaj
2012. október 01. 15:44
Ugye "vízhang" önmagaddal kell társalogj. Így van ez: még a bolsík is megutálták a hazaáruló besúgókat ! Hm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!