Várpalotán toborzott a Jobbik és a Szebb Jövőért polgárőrség

2012. augusztus 16. 09:29

A Jobbik Veszprém megyei elnöke szerint romlott a megyében a közbiztonság, ezért szükség van egyfajta önszerveződésre, a rend fenntartása, a bűnmegelőzés területén is. A lakossági fórumon mintegy harmincan vettek részt.

2012. augusztus 16. 09:29

Ferenczi Gábor országgyűlési képviselő Várpalotán a Thury-vár előtt tartott szerdai lakossági fórumon mintegy harminc érdeklődő előtt felsorolta az elmúlt hetekben történt eseményeket, köztük a Devecserben történt cigány és magyar család konfliktusát, és kijelentette: szükség van olyan önszerveződésekre, mint a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, s arra bíztatta a jelenlévőket, csatlakozzanak a szervezethez.

Kepli Lajos jobbikos országgyűlési képviselő, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tiszteletbeli tagja arról beszélt, hogy kellenek az önszerveződő csoportok, akik tenni akarnak azért, hogy a közbiztonság helyreálljon. Leszögezte: rend csak akkor lesz Magyarországon, ha az országnak jobbikos kormánya lesz. A halálbüntetés visszaállítása mellett önfenntartó börtönöket sürgetett. 

László Attila, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület elnöke bemutatta a jelenlévőknek az egyesület tevékenységét, melynek köszönhetően az elnök tájékoztatása szerint azokon a településeken, ahol jelen vannak, csökkent, sok helyütt pedig meg is szűnt a bűnözés.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smogger reload
2012. augusztus 16. 17:39
Harminc ember? Örjöngő népszerűség.......
Syren
2012. augusztus 16. 17:34
Szebb lenne a jövő ha feloszlatnák magukat.
én vagyok a
2012. augusztus 16. 11:49
"lakossági fórumon mintegy harminc érdeklődő előtt" Ennyire fogynak az érdeklődők ezeknél a barmoknál? Szervezzenek inkább egy kődobáló versenyt! Ott többen vesznek majd részt! Hm!
magnamater
2012. augusztus 16. 11:24
Ezt csak helyeselni lehet. A cigányság fel van biztatva a magyarok ellen,azt tapasztalják, mindent megtehetnek.A rendőrség nem tud ellenük semmit se tenni - hisz félnek, hogy még ők lesznek elmarasztalva, Pártolja a kormány a cigányságot, gátolja a magyarok szerveződését az önvédelemre - lesznek é 2014re a cigányok, hogy Orbánt újra megválasszák? A Fidesznek érdeke volna a Jobbikkal összefogni! A halálbüntetés visszaállítása fékezné a bűnözőket, és nagyon is indokolt az önellátó börtön: becsületes emberek, kik dolgoznak, mégis nyomorognak, hogy eltarthassák a semmittevő bűnözőket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!