Focimeccsen találkozhat Fico és Orbán

2012. július 19. 16:33

Nem hivatalos magyar-szlovák miniszterelnöki találkozó lehet csütörtök este Pozsonyban, a Slovan Bratislava-Videoton FC Európa Liga-selejtező labdarúgó mérkőzésen.

2012. július 19. 16:33

Robert Fico kormányfőről közismert, hogy nagy futballrajongó és szurkoló. A mai mérkőzésen ott lesz. A sportélmény mellett ez jó alkalom arra, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel egy kicsit dolgozzanak is” – közölte a SITA-val Beatrice Hudáková, a szlovák miniszterelnök szóvivője csütörtökön.

Az MTI kérdésére, miszerint részt vesz-e Orbán Viktor a meccsen, Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke azt mondta: Orbán Viktor ma este magánprogramon vesz részt Pozsonyban, és nem tervez semmilyen hivatalos tárgyalást. Arra a kérdésre, hogy informálisan találkozhat-e a meccsen Orbán Viktor a szlovák kormányfővel, Havasi Bertalan azt válaszolta: a magyar miniszterelnök bármely szövetséges, szomszédos ország kormányfőjével bármikor szívesen beszélget vagy egyeztet.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!