Megbuktatnák Hoffmann Rózsát

2012. június 14. 18:49

Elégtelenre értékelte a Hallgatói Hálózat, az Oktatói Hálózat és a Hálózat a Tanszabadságért Hoffmann Rózsa és az általa vezetett oktatási államtitkárság munkáját. A szervezeteket képviselő mintegy 50 aktivista az Emberi Erőforrások Minisztériuma előtt demonstrált csütörtök délután, az általuk elkészített bizonyítványt végül az államtitkárság egyik munkatársa vette át.

2012. június 14. 18:49

Tüntetést szervezett csütörtök délutánra a Hallgatói Hálózat, az Oktatói Hálózat és a Hálózat a Tanszabdságért az Emberi Erőforrások Minisztériuma elé. Az egyetemistákat, főiskolásokat, egyetemi oktatókat, pedagógusokat és szülőket képviselő szervezetek nevében mintegy 50 demonstráló jelent meg. Az aktivisták Hoffmann Rózsa oktatási államtitkárnak kívánták átnyújtani a személyét és a kormány tevékenységét bíráló, általuk összeállított bizonyítványt, amelyben az állt, hogy a politikus teljesítménye elégtelen.

 
Az államtitkárság a közoktatás és a felsőoktatás felforgatásával egy minden korábbinál kiszámíthatatlanabb rendszert hozott létre, amelyben az új tanév előtt néhány hónappal a legelemibb információk is hiányoznak - közölték álláspontjukat a tiltakozók. Kóbor Andrea, a Hallgatói Hálózat aktivistája arra hívta fel a figyelmet, hogy ebben az évben 30 ezer fővel kevesebben jelentkeztek a felsőoktatásba, mint tavaly.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
füst
2012. június 14. 21:07
Hajrá Rózsa!
MikkaMakka
2012. június 14. 20:51
lehet h csak páran tüntetnek ellene, de nem véletlenül van a népszerűségi lista alján..
durrbele
2012. június 14. 19:32
Száz demonstráló emberrel a Fideszt is meglehet buktatni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!