Beach Club nyílik a Coke Club helyén Siófokon

2012. május 25. 19:16

Megújult arculattal és programkínálattal Beach Club néven nyílik új szórakozóhely a korábbi Coke Club helyén. A siófoki polgármester szerint a bírósági ítéleti csak az előző üzemeltetőre vonatkozott és nem a területre, így az új hely éjfélig szolgáltat majd zenét.

2012. május 25. 19:16

Beach Club néven új arculattal, továbbra is az ifjúság igényeit kiszolgálva nyílik nyári szórakoztató központ Siófok Nagystrandján a Coke Club helyén, amelynek végleges bezárásáról egy hónapja döntött egy bírósági ítélet miatt a működtető – közölte Balázs Árpád, Siófok polgármestere. A Coke Club azért zárta be a kapuit 15 év után, mert a Fonyódi Városi Bíróság ítélete értelmében a szórakozóhelynek este 9-kor be kellett volna fejeznie minden zeneszolgáltatást és 11-kor be kellett volna zárnia. A klubot az éjszakáig tartó hangos zenélés miatt perelték be, és bár az ítélet még nem volt jogerős, a Coca-Cola Magyarország Szolgáltató Kft. nem vállalt rizikót.

Balázs Árpád beszámolója szerint az önkormányzat sajnálattal vette tudomásul az idei évre már érvényes szerződéssel rendelkező Coke Club ellehetetlenítését. Azért, hogy a nyaralók számára a megszokott színvonalú szórakozási lehetőséget biztosíthassák, a város strandüzemeltető cége zártkörű, meghívásos pályázatot írt ki a létesítmény további működtetésére. Ezt követően két érvényes pályázat közül választották ki győztesnek a Beach Club Konzorciumot. A hajdani Coke Club szomszédságában szórakozóhelyet üzemeltető Balaton Tourism Kft., a városban több vendéglátó egységet is üzemeltető Sió Torony Kft., valamint a Rise FM rádióadót működtető DJ Promotion alkotta konzorcium új néven, új köntösbe öltöztetve, frissített programkínálattal nyitja meg a tervek szerint június végén a régi-új szórakozóhelyet.

A siófoki polgármester kiemelte, hogy a bírósági ítélet csak az előző üzemeltetőre, és nem a területre vonatkozott, így a Beach Club a tervek szerint éjfélig fog zenét szolgáltatni, kellő figyelmet fordítva a hangerő-korlátozás betartására. A számítások szerint az önkormányzatot semmiféle kár nem éri a Coke Club bezárása miatt, a területét a korábbinál is kedvezőbb kondíciókkal tudta bérbe adni – tette hozzá.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rücsök
2012. május 26. 12:44
Már érzik a vesztüket, ezért lerabolnak mindent, amit még lehet, oszt jó napot!
pharmacyli
2012. május 26. 09:32
Erre van szükség most.
Blasio23
2012. május 26. 09:17
A vicces a dologban, hogy a Beach Club éjfélig nyomhatja a zenét. Milyen érdekes nem? A Coca Cola azt nyilatkozta, hogy mivel 9-kor abba kell hagynia, nem rentábilis számára fenntartani a Coke Clubot.Az új üzemeltetőnek ezt már szabad. A Coca cola ki lett túrva. deutch "kúltúrálatban moncsicsi" tamás műfelháborodása pedig a legszánalmasabb az egészben. kellett valami fideszes havernak a platz. Ennyi! És csodálkozunk, hogy befektetésre nem ajánlott háromszoros bóvli ország vagyunk!Ezek bármit lenyúlhatnak és bármit elvehetnek..
Kosinva
2012. május 26. 09:02
A haveri mutyi sose ismer határokat... Igaz, hogy a külföldi turistának jobban cseng a Coke Club név, mint valami semmitmondó Beach Club, de az sose érdekes mi kell a turistáknak még ha abból is él a város.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!