Bugár: Németh Zsolt beleavatkozik a szlovák választásokba

2012. március 07. 13:52

A Most-Híd elnöke szerint a magyar külügyi államtitkár közvetlenül beleavatkozik a szlovákiai parlamenti választásokba, amikor azt tanácsolja, hogy az MKP-t válasszák.

2012. március 07. 13:52

Bugár Béla szerint közvetlenül beleavatkozik a szlovákiai parlamenti választásokba Németh Zsolt, a magyar Külügyminisztérium parlamenti államtitkára, amikor „azt tanácsolja, hogy az MKP-t válasszák” – nyilatkozta a TASR szlovák hírügynökségnek a Most-Híd szlovák-magyar párt elnöke. Bugár Németh azon kijelentésére reagált, amely szerint a magyar kormány kívánatosnak tartja, hogy a Magyar Koalíció Pártja sikeresen szerepeljen a választásokon. „Ami a Szlovákiában élő magyar kisebbség jogait illeti, azok terén éppen a jelenlegi kormánykoalíció valósított meg nagy előrelépést” – reagálta Bugár.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
resistance5
2012. március 09. 19:59
van itt bárki is a felvidékről a kommentelők között? vagy csak a "pártatlan" médiából kapott felszínes információkból következtetnek?:)
tarackos
2012. március 07. 14:44
Ha olyan eredményel teszi az amortizátor mint legutóbb akkor az MKP-nak annyi... Amúgy kíváncsi lennék mit gondolnak a felvidéki magyarok, ez a kormány csak kárt okozott nekik, az eredmény néhány szlovák állampolgárságtól megfosztott magyar. És most jön Fico, nem túl jók a kilátásaik...
Atisz
2012. március 07. 14:10
Már tanácsot sem szabad adni? Nyugi Bugi, úgyis magyar nyelven hangzik el, a ti szavazóitok úgysem fogják megérteni :)
bini
2012. március 07. 14:10
Németh Zsolt miért egy szlovák pártot preferáljon, ha van van magyar párt is. Bugárnak már rég elgurult a gyógyszere. Mit tegyünk, ha a polgári oldal nem internacionalista.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!