Új Ellenállás: Kaufer Virág lemond a mandátumáról

2012. január 03. 23:12

Az Index értesülései szerint kedden este jelentette be távozását párttársainak az LMP-s képviselőnő. Döntését azzal indokolta, hogy az Új Ellenállás helyett a szelídebb megoldások híve.

2012. január 03. 23:12

Február elsejével lemond országos listás parlamenti helyéről az LMP-s Kaufer Virág – írja az Index. A képviselőnő az Új Ellenállás harciassága miatt döntött így, mivel a szelídebb megoldások híve. Döntését kedden este jelentette be párttársainak.

A frakciónak küldött levelében azt írja, hogy inkább olyan utakat keres, amelyek indulatok helyett építik a közösséget, s úgy látja, az utcán többet tehet, mint a parlamentben. Kaufer szerint olyan cselekvési formákat kell keresni, amik nem csak az Orbán-rendszert döntik meg, de helyreállítják a társadalom szétszakított szöveteit is.

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MakkA
2012. január 04. 11:34
Az LMP és tojásai az új RAF. Ők a veszély, nem Budaházy. ma
MakkA
2012. január 04. 11:33
Kaufer szerint olyan cselekvési formákat kell keresni, amik nem csak az Orbán-rendszert döntik meg, de helyreállítják a társadalom szétszakított szöveteit is. A BTK szerint ez terrorcselekmény azaz: 261. § (1) Aki abból a célból, hogy a) állami szervet, más államot, nemzetközi szervezetet arra kényszerítsen, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, b) a lakosságot megfélemlítse, c) más állam alkotmányos, társadalmi vagy gazdasági rendjét megváltoztassa vagy megzavarja, illetőleg nemzetközi szervezet működését megzavarja, ...bűntett miatt tíz évtől húsz évig terjedő, vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő. ma
Valandil
2012. január 04. 10:17
Az Új Feszültség és az Új Áramerősség kidolgozása még várat magára...
Tordai Kadosa
2012. január 04. 09:20
Képviselő asszonny közel kétéves parlamenti tevékenységének két legemlékezetesebb momentuma: 1 kötött a parlamentben 2.a munkáltatókat rabszolgaként ábrázolva gúzsba kötötte a kezét. Mivel szereti az ilyen kézi munkákat ezentúl varhatna LMP-s zászlókat, hogy nagyobbnak látszon alig hétszáz fős pártja! Csak azt kérem,hogy a korrektség jegyében a zöld emberek mellet az elődpárt szimbóluma a két szabad madár is legyen rajta a zászlón!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!