Jogszerűtlen vezetőváltás a Gödörben?

2012. január 24. 09:45

Jogszerűtlenül és tisztességtelenül zajlott a Gödör vezetőségének leváltása – írja a hvg.hu. Az érintettek pályázatkiírás érdekében írtak petíciót.

2012. január 24. 09:45

Petíciót írt a Gödör Klub távozó vezetősége, hogy utódjaikat a Design Terminál csak pályáztatás útján választhassa meg – írja a hvg.hu. A kilenc éve a Gödörben dolgozó stábbal telefonon közölték: a korábban közöltekkel ellentétben két héten belül távozniuk kell.

„A Közigazgatási Minisztérium alá tartozó Design Terminál 2012. február 1-gyel nem hosszabbította meg szerződését az UNI-CO építészirodával, mely a Gödör Klub tulajdonosa. A cserére csak pályázat útján kerülhetett volna sor (2002-ben a Gödör Klubot is pályázat alapján bízták meg). Pályázat nem volt. Az új programszervező a Sziget fesztiválok egyik programvezetője és vendéglátása. A Gödör Klub 2012. február 1-gyel távozik az Erzsébet térről” – olvasható a hely weboldalán.

A távozó vezetőség ugyanakkor arra kérte fel az egykori Gödör-látogatókat, fellépőket, programszervezőket, osszák meg a hellyel kapcsolatos élményeiket a szórakozóhely facebook oldalán, vagy e-mailben az [email protected].

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
buckafej
2012. január 24. 11:42
Mit szól ehhez Hillary Clinton? Engem ez érdekelne. És vajon Charles Gati követeli-e hazánk szőnyegbombázását, vagy elég lesz a gazdasági blokád? Esetleg felúszik a XII. flotta a Dunán és ők is azt hiszik, hogy itt van a Perzsa-öböl.
Korn
2012. január 24. 11:36
Megmondtam, hogy a következő sírás a gödör miatt lesz.:-D Annyira átlátszóak vagytok...
foxi
2012. január 24. 10:36
Ugye ismert: addig szavaztatnak, addig követelik az " új kiírást", ameddig a nekik kedvező eredmény születik.Emlékezzünk a Sláger rádióra, a Klub-rádióra, stb. stb. Ezt tette a "demokrácia védnöke" az Európai Unió a szegény írekkel. Most ezt teszik a magyarokkal: addig szarakodnak, ameddig a nekik megfelelő politikai párt lesz hatalmon.Nézzünk csak ki a világba... Ugye ismert : " Addig marad itt, ameddig alá nem írja" mondták Kádár pribékjei. Egy tőröl valók ezek !
oxycoccus
2012. január 24. 09:52
Most már minden gödörre pályázat kell??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!