Vége az ülősztrájknak a Lánchídnál

2011. október 02. 12:01

Vasárnap befejezték az ülősztrájkot az érdekvédelmi szervezetek a Clark Ádám téren, a Lánchíd budai hídfőjénél. A D-Day Operatív Törzs által szervezett demonstráció még csütörtökön kezdődött. Székely Tamás szakszervezeti vezető szerint a tüntetőknek hétfőtől az országos útlezárások megszervezésére kell koncentrálniuk.

2011. október 02. 12:01

Az érdekvédelmi szervezetek vasárnap délelőtt befejezték ülősztárjukat, melyet még csütörtökön kezdtek meg a Clark Ádám téren. A szolidaritási mozgalom szerveződésének kezdete indokolja a demonstráció befejezését - mondta el Székely Tamás, a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének elnöke.

A szervezők bejelentését néhány tucatnyian hallgatták meg. Székely Tamás azt kérte a tüntetőktől, hogy energiáikat hétfőtől az országos útlezárások megszervezésére fordítsák. Az ülősztrájk még csütörtökön kezdődött meg a Lánchíd budai hídfőjénél a D-Day Operatív Törzs szervezésében.

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krisztoforo48
2011. október 03. 08:38
Hol voltak a szakszervezetek,amikor a nyugdíjkorhatárt felemelték 65 évre?2008.jan.01. és a nyugdíjjárulékot a bruttó után fizetjük azóta,ha véletlenül megérjük a nettó után kapjuk!Franciaországban ezért szétverték majdnem Párizst,pedig csak 60-ról 62-re akarták emelni. Egyébként meg nem azért fejezték be,mert útlezárások.Azért,mert sokan kiröhögték őket,meg jönnek a hideg éjszakák!
Ricochet
2011. október 03. 07:18
Érdemes megnézni az "arcokat"... http://www.magyarhirlap.hu/belfold/bohocfogyatkozas.html (Bal oldalt Dr. Akula!!!)
Kedves Robi
2011. október 03. 02:39
Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége, muhahha, gyakorlatilag bármelyik igénytelen, vastagujjú proli beléphet. Így húsz évvel az állítólagos rendszerváltás után, ideje lenne a helyére tenni a munkásosztályt. A butaság, lustaság, tanulatlanság nem érdem!
hátakkor
2011. október 02. 21:01
Akkor az ellenzék tagoltsága ma kb. így néz ki: Jobbik MSzP LMP DK Haza és Haladás 4K 1 millióan a sajtószabadságért Szolidaritás SzDSz MDF Kimaradt valami?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!