Kónya elküldte Szanyit a Kossuth térről

2011. október 01. 12:33

A szakszervezeti vezető nem engedte, hogy az MSZP-s politikus a szombati tüntetés helyszínén tartson sajtótájékoztatót.

2011. október 01. 12:33

Kónya Péter megtiltotta Szanyi Tibornak, hogy a Kossuth téren sajtótájékoztatót tartson az érdekvédők által meghirdetett demonstrációról. Hangsúlyozta, hogy nem politikai rendezvényre készülnek, ezért ha az MSZP-s politikus a nagygyűlés helyszínén tart sajtótájékoztatót, akkor megzavarják azt. Szanyi végül az újságírókkal együtt átvonult a Vértanúk terére, és ott tartotta meg sajtótájékoztatóját.

A politikus leszögezte, kiállnak a demonstrálók mellett, mert az MSZP lényegében őket képviseli, ezért a párt nem lehet semleges. Hozzátette: magánemberként több szocialista politikus is részt vesz a délutáni megmozduláson, ahová a szervezők több mint 100 ezer embert várnak. „Úgy látjuk, hogy ez a szakszervezeti megmozdulás a szó legnemesebb értelmében egy megélhetési tüntetés, hiszen azért jönnek ide az emberek, mert érzik, hogy a megélhetésük nemhogy veszélybe került, hanem hovatovább ellehetetlenült” - fogalmazott.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kedves Robi
2011. október 01. 19:47
Veszett kutyák viadala! Remek!
SBI
2011. október 01. 19:35
Szerintem tragikus, hogy csak ennyi embert érdekel ez az ügy. Nyilvánvalóan az az oka, hogy nem elég hitelesek a szervezők.
várúr
2011. október 01. 19:07
Azért ez aranyos... Egy Kónya nevű 38 évesen nyögdíjazott honvédségi újságíró a Szanyi nevű országgyűlési képviselőnek megtiltja, hogy a parlament előtt a médiának nyilatkozzon (nekem se tilthatná meg), majd szervezi a tüntit a demokráciáért. Ez a komikus ellentmondás senkinek se tűnik fel?
korona
2011. október 01. 19:03
A szocialisták-kommunisták, akik miatt továbbra is a "volt szocialista országokban", tehát itt is, hétésfélszer kevesebbet ér az emberek munkája, mint nyugaton, bele akarják magukat keverni a szidikátusok tünteésébe. Már-már azt predesztinálva, hogy ők ennek az egész tüntetésnek értelmi szerzői, a nép megmentői szerepében tetszelegni akarnak. Elég volt belőlük 65 évig! Tűnés!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!