Technikai ellenzéki koalíciót javasol Schiffer

2011. július 13. 11:56

Az LMP frakcióvezetője kijelentette: az ellenzéki pártoknak az ideológiai különbségek ellenére kellene technikai koalíciót kötniük. Ennek célja a „a Fidesz narancsuralmi törekvéseinek visszametszése”.

2011. július 13. 11:56

Schiffer András, az LMP frakcióvezetője az InfoRádió Aréna című műsorában leszögezte: pártja technikai koalíciót kötne az ellenzéki pártokkal „a Fidesz narancsuralmi törekvéseinek visszametszése” érdekében. A politikus szerint az LMP-s Karácsony Gergely többszörös feltételes módban beszélt az összefogás lehetőségéről.

A frakcióvezető szerint elvi egyetértés ugyan nincs a három ellenzéki párt között, ám összefoghatnának az  adótörvények megváltoztatása, „emberek választási szabadságának visszeszerzése” és „arányos választási rendszer létrehozása” érdekében. „Az alkotmányozás örve alatt a Fidesz gyakorlatilag lebontotta az alkotmányosságot” - tette hozzá a politikus.

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
láma szeme
2011. július 13. 15:42
Nyilván fel van most háborodva minden fideszes, mert nekik pont megfelel a megosztott, impotens ellenzék. És az is fog maradni, mert a Jobbik ebbe nem mehet bele. És ezzel tisztában is van mindenki. Itt annyiról van szó, hogy az Lmp megmutatja: mi teszünk is valamit ellenzékben, rajtunk nem múlik semmi.
crm114
2011. július 13. 15:29
Ha feltételezzük, hogy az LMP-ben senki sem őrült meg, akkor kb. az egyetlen racionális magyarázat ezekre a nyilatkozatokra az, hogy az LMP a Fidesz frontszervezete. Az álcázás pedig tökéletesen működik, amíg maga az LMP tele van gyengén bútorozott liberálisokkal, a közönség meg olyan észkombájnokkal, mint az itt okoskodó Málcsik Bánánán.
elfelejtette
2011. július 13. 14:58
Nem értem, mi bajotok ezzel a technikai koalícióval. A saját esélyeiket gyengítik ezzel elempéék, úgyhogy gond egy szál se.
tevevanegypupu
2011. július 13. 14:07
Dehat nem ertik, hogy csak technikai alapon es csak a demokraciaert???(:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!