Cozma-ügy: életfogytigot kért az ügyész

2011. május 27. 16:23

Életfogytig tartó fegyházbüntetést indítványozott az ügyész a Cozma-ügy első- és másodrendű vádlottja, Raffael Sándor és Németh Győző ellen. Az ügyészség többek között egy rendbeli, társtettesként, több emberen elkövetett emberölés bűntettének kísérletében vádolja a gyanúsítottakat.

2011. május 27. 16:23

A Cozma-ügy első- és másodrendű vádlottjai, Raffael Sándor és Németh Győző ellen életfogytig tartó fegyházbüntetést kért az ügyész. A harmadrendű vádlott Sztojka Iván esetében pedig a törvényi büntetési tétel felső határához, vagyis 20 évhez közeli fegyházbüntetést indítványozott.

Az ügyészség a vádlottakat egy rendbeli, társtettesként, több emberen elkövetett emberölés bűntettének kísérletében, valamint egy rendbeli, bűnsegédként elkövetett, maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés bűntettének kísérletében indítványozta elmarasztalni.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
k33
2011. május 28. 06:18
Ezek a félig állatok már azt hiszik hogy mindent meg tehetnek, ez barom sem érti hogy mi a baj vele. Ha nem lesz beverve a nagy "arcuk" akkor komoly problémák elé néz az ország.
Ultima Ratio
2011. május 28. 03:38
A kérdés, hogy vajon hány Sztoja van még szabadlábon?
Gombóc XVI. Artúr
2011. május 27. 23:33
No mi van Sztojka gyerek, beszartál mi? Teljes joggal! A börtönben fogtok megrohadni!!!
efjé
2011. május 27. 23:21
Legyünk azért megértők ezzel a szegény emberrel: a bodzatermés felét tönkretette a a fagy, amíg bent van a szomszédja elszántja a földje javát. Persze hogy ideges.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!