Betyársereg Gyöngyöspatán?

2011. április 24. 11:13

Helyi romák azt állítják, már a betyársereg emberei is megjelentek Gyöngyöspatán. A szervezet egy, a romák által ismert tagja szombat éjszaka Csemer László volt kisebbségi önkormányzati képviselő otthonában is járt.

2011. április 24. 11:13

Csemer László volt kisebbségi önkormányzati képviselő szombat éjszaka elmondta, a betyársereg emberei is megjelentek Gyöngyöspatán. Állítása szerint a szervezet egy, a romák által ismert tagja az éjszaka az otthonában is járt. Ő nem tartózkodott ekkor a otthon, de a vezetőt a rendőrök is látták és igazoltatták még a ház előtt, de nem állították elő.

 
Csemer feljelentést tett és fél, mert állítólag ez a férfi fenyegette meg nemrégiben a 12 éves kislányát is. Hozzáfűzte: nem tudja, hogy a szervezet hány tagja van a településen, de az biztos, amikor a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület Gyöngyöspatán volt, ez a csoport is gyakran fenyegette meg a helyi romákat.
 
A betyárok egyébként szerint önszerveződő klánok laza szövetsége: „Nem szentéletű emberek és nem kiscserkészek. Betyárok vagyunk a szó szoros értelmében. A mi szemünkben a köztársaság törvényei nem sokat érnek, a puszta ősi törvényeit azonban bármilyen körülmények között betartjuk és betartatjuk” - olvasható weboldalukon.

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2011. április 24. 15:49
Sajnálom azokat a hátrányos "eszű" embereket, akik érvek helyett náciznak, náci beszédet vizionálnak és ezzel azt hiszik, übereleik a vitatársat. Van sok valós veszély, helyette nácizni?
Thomas Müller
2011. április 24. 12:58
na, az atv kissé elfogult az ilyen ügyekben, anno még a segélyszállítók lelövését is ellentétesen állította be
egysegelem
2011. április 24. 12:53
Az amerikai historia X-ben van egy jo resz, amikor a naci csavo bortonbe kerul, es ott megismerkedik egy szinten rab feketevel, es rajon, hogy minden amit addig a feketekrol gondolt nem igaz, altalanossagban biztosan nem, es mindenkit egyedileg kell elbiralni, en az osszes ilyen vedero meg magyargarda meg orsereg meg az osszes nacit kenyszermunkataborba vitetnem cigo szarmazasu bunozokkel egyutt, ott kellene egyutt dolgozniuk, egyutt lakni, mindent egyutt, es csak valami kozosen elerheto cel utan szabadulhatnanak, ahogy annyira egymasra lennenek utalva, hogy egyedul nem boldogulnanak. Mondjuk elsore 1 ev idotartam visszaesoknel 5 ev, utana 10 stb. Vagy a B lehetoseg felajanlhatnank a teljes magyar gardat meg a tobbi naci szervezetet Japannak, a fukusimai eromu helyreallitasi munkalataihoz.
egysegelem
2011. április 24. 12:37
Nagyon jol lattak mar akkor, hogy a katonai szinezetu szavakat is a torvenybe kell foglalni, kulonben majd megint jon a jogi okoskodas, hogy de ok nem is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!