Cozma-ügy: Raffael bevallotta a gyilkosságot

2011. március 21. 12:45

Raffael Sándor bevallotta, hogy Marian Cozma meggyilkolásának éjszakáján kétszer is késszúrást hajtott végre. A vádlott sajnálatát fejezte ki és leszögezte: mindkétszer életveszélyben érezte magát.

2011. március 21. 12:45

Raffael Sándor, a Cozma-gyilkosságként elhíresült veszprémi késelés elsőrendű vádlottja eddigi tagadásával szemben bevallotta: a veszprémi Patrióta lokálban 2009 február 8-án kétszer is késszúrást hajtott végre - írja a naplo-online.hu.

Raffael Sándor nem beszélt Marian Cozmáról, azonban arra a bírói kérdésre, hogy a szúrások áldozata lehetett-e Cozma, igennel válaszolt. A vádlott hangsúlyozta hogy sajnálja a történteket, valamint azt is, hogy mindkét alkalommal életveszélyben érezte magát.

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2011. március 22. 09:05
Igazán összeroppanhatna tett súlya alatt és az lenne a következő hír hogy öngyilkos lett. Négyszer hátbaszúrta magát és kiesett az ötödikről.
Honfi-fi
2011. március 21. 16:41
A demokrácia fellegvárában, Amerikában, nem tilos a halálbüntetés. Akkor nekünk, miért is kell hamis erkölcsi megfontolásokból nélkülöznünk eme büntetésformát?
Pegero
2011. március 21. 16:35
Gergényivel, Szilvásival egy cellába!
56október
2011. március 21. 16:15
Két dolog lep meg. Az egyik maga a beismerés, hiszen - ebben több kommentelőnek igaza van! - a cigányokra ez abszolúte nem jellemző, pláne nem ilyen főbenjáró ügyben. Amúgy a bíró kérdése ( ti. hogy a szúrás érhette-e Cosmát) elég egyértelműen arra mutat, hogy magára az ölési cselekményre nincs közvetlen bizonyíték. A másik, hogy - állítása szerint - veszélyben, mi több, életveszélyben érezte magát. Azért remélem, ezt nem veszi be a bíró...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!