Új stadionja lesz a Lokinak

2010. november 08. 12:30

2012-re új stadionja lesz a Debrecen labdarúgó csapatának. A kormány tízmilliárdokkal támogatja a létesítmény építését.

2010. november 08. 12:30

A kormány vasárnap hozott határozata szerint két részletben, két év alatt tízmilliárd forint támogatást kap Debrecen a leendő új futballstadion felépítéséhez. A kabinet az önkormányzattal közös céget hoz létre. A stadion húszezres lesz, a régi Nagyerdei helyén épül fel, az Index információi szerint a holland Utrecht és a Twente stadionjához hasonló épül majd. A létesítményben mindenben megfelel majd az UEFA előírásainak.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
t34
2010. november 09. 20:31
Esetleg az a stadion ráér... Esetleg ki lehetne fizetni pl. a tűzoltók 2004 óta ki nem fizetett túlórapénzét, esetleg ki lehetne fizetni... hú de hosszú a lista!
El Topo
2010. november 09. 08:29
Én nem értem ezt az egészet, komolyan mondom. Normális helyeken az ilyen népszórakoztató sportok nemhogy nyereségesek, de kurva nagy profitot hoznak. Nézzétek meg hogy néz ki egy stadion az NFL-b-en! És ott a TV csak akkor közvetíthetegy meccset, ha a 70-80-90 ezres stadion már elővételben tele van.
HattoryHanzo
2010. november 09. 08:24
Ebben az országban egy ember volt, aki pénzt tett a fociba, stadiont is építtetett, majd persze leülte amúgy megérdemelt börtönbüntetését. Akasztón meg rohad szét a stadion. Btw Debrecenben az önkormányzat résztulajdonos a focicsapatban, és hamár stadion építenek, akkor az legyen 15-20 ezres, de multifunkcionális, letakarható vagy mozgatható gyepszőnyeg, szabadtéri koncertek rendezésére alkalmas, meg ilyenek. Ja, és anno a Fradi győzött is a BL-ben, meg ikszelgetett is, csak nálunk volt a Szívós-Furulya bá' duó, akik tudták, hogyan kell okosan befektetni a pénzt.
Szittya
2010. november 08. 19:02
10 mrd az 10 km autópálya vagy 30 km vasút-modernizálás vagy töb kilométer új villamospálya, vagy 200 darab zsírúj közösségi autóbusz, hát ha kérhetem, akkor talán infrastruktúrára költsenek egy olyan mesterségesen felpumpált kirakatcsapat helyett, amelynek hazai meccseire négyezren sem mennek ki, idegenben meg jó, ha harminc szurkoló kíséri el! Streca! Költsél a kondásokra a saját zsebedből, zöld majom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!