Traktoros tábla miatt jelent fel az MSZP

2010. november 12. 10:51

Feljelentést tett Szaniszló Sándor, mert szerinte Ughy Attila nem rendelkezhetett legálisan olyan „mezőgazdasági vontatóval behajtani tilos” táblával, mint amilyet a Fővárosi Közgyűlés legutóbbi ülésén adott át Horváth Csabának.

2010. november 12. 10:51

Ughy Attila a közgyűlés október 27-i ülésén átadta Horváth Csaba frakcióvezetőnek az „utolsó” leszerelt traktorral behajtani tilos táblát. A városképvédelmi tanácsnok még akkor elmondta: „A városvezetés intézkedett, hogy szedjék le a több száz, 2006-ban indokolatlanul kihelyezett, mezőgazdasági járművel behajtani tilos táblát, amelyeket Demszky Gábor főpolgármester beteges félelmében tetetett ki a főváros útjaira”.

Szaniszló Sándor bejelentette: csütörtökön feljelentést tett a rendőrségen az ügyben. Indoklása szerint a „mezőgazdasági vontatóval behajtani tilos” táblával legálisan nem rendelkezhet a képviselő nem, mivel senki nem vett ilyen táblát az elmúlt 40 napban. Eredetileg 153 ilyen közlekedési táblát tettek ki, ebből 23-at szedtek be, egy tábla ára közel 6000 forint.

Tarlós István főpolgármester elmondta: „A táblát nem tulajdonították el a városháza hivatalos álláspontja szerint, hacsak a szocialista frakció vezetője nem magáncélra használja a táblát”. György István főpolgármester-helyettes a legfőbb ügyészhez fordul, hogy vizsgálják meg az FKF Zrt.-nél elkövetett gyanús cselekmények ügyében a felügyelőbizottság tagjainak cselekményét. Horváth Csaba arról tájékoztatta a közgyűlést, hogy ő ajándékot kapott Ughy Attilától, melyet tovább is adott egy újságírónak. Horváth elmondta: bízik benne, hogy Ughy nem törvénytelen módon jutott a táblához.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2010. november 12. 15:19
Ezek teljesen .......
Öreg
2010. november 12. 14:04
Szpal! A Kreszben nem szereplő "közlekedési tábla " kirakása közlekedést veszélyeztető büncselekmény. Jókora büntetés lenne jogos azoknak, akik ezt a rémséget kitalálták. Ha valakik ezeket kitördösték volna annakidején, förvénysértést akadályoztak volna meg. Az elmult 8 évben ez volt a jellemző törvényesség? /Azért törvényröl beszélek, mert a közlekedési táblák a közuti közlekedésről szóló törvényben vannak meghatározva. Attól eltérni nem lehet, még Demszkynek sem.
Kaducsa
2010. november 12. 14:02
Vegyen Ön is vizitdíj-automatát - akár részletre is! http://hirszerzo.hu/shake/58159_vegyen_on_is_vizitdijautomatat_akar_reszlet Vegyen Ön is traktorral behajtani tilos táblát! Lényeg az, hogy Kókabéka új piros helikoptert tudott venni az árából.
Trükkök Százai...
2010. november 12. 14:01
Na,azért vidám az élet a városházán :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!