Tanú: Raffael támadt Cozmára

2010. november 19. 15:51

Uros Vilovszki tanúvallomást tett Marian Cozma ügyében. A kézilabdázó szerint Raffael Sándor támadta meg Marian Cozmát, aki a szúrás után „úgy dőlt el, mint egy rongy”.

2010. november 19. 15:51

Uros Vilovszki kézilabdázó pénteken tanúvallomást tett a Veszprém Megyei Bíróságon a meggyilkolt Marian Cozma ügyében. A tanú szerint Raffael Sándor támadta meg Marian Cozmát a szórakozóhelyen, majd az utcai verekedésre is köztük került sor.

Vilovszky szerint Raffael és Cozma verekedését többen körbeállták, ezért csak Cozma összeesését láthatták. „Marian úgy dőlt el, mint egy rongy, úgy, mint aki nem kel fel többé” - emlékezett vissza a sportoló. Uros Vilovszki szerint őt Sztojka Iván támadta meg, ám mivel Sztojka válla fölött több másik embert látott, menekülni kezdett. Menekülés közben találkozott a vérző Pesiccsel, akit kórházba kísért.

Veszprém Megyei Bíróság 29 tárgyalási napot jelölt ki az ügy tisztázására, a tárgyalás szeptember 13-án indult. A vád szerint 2009. február 8-án Raffael Sándor meggyilkolta Marian Cozmát, a csapattársa segítségére siető Ivan Pesicset Németh Győző szúrta meg, Zarko Sesumot pedig szintén Németh Győző rúgta arcon.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
virág andrás
2010. november 20. 12:59
Már rég ítéletet kellett volna hozni, nem pedig húzni az időt. Ez van akkora ügy, hogy ne gányoljanak össze-vissza, hanem példás, a nemzet morális tartásának megfelelő ítéletet hozzanak! Minden eltékozolt nap a nemzet pozícióit gyengíti és erősíti ezeket a szemeteket!
56október
2010. november 20. 11:53
Végre olyan tanúnak a vallomását ismerteti a sajtó, aki elfogulatlan. Idáig a gyilkosok vallomásaival volt tele a magyar (??) média, akik mindent mondtak, de az igazat biztosan nem. Ezek a "vallomások" pedig azt sugallták, hogy ez az egész egy átláthatatlan, nehezen kibogozható, többtényezős történet volt ott lenn a Patriótában. Pedig nem. Pár primitív állat primitív gyilkossága volt.
magnamater
2010. november 20. 10:10
Csak azt nem értem, Farkas Flórián miért büszkeségre szólítja fel a népét? Mert Cozma maradt a földön, nem Raffael?
MPkm_-
2010. november 20. 09:13
Na ezeket a genetikai korcs álatokat kötelező integrálni. A börtön 99% velük van tele. Remélem az áldozatok barátai majd megtanítják ezeknek, az álatoknak a helyes viselkedést.Utána nem BMW vel fognak rohangálni, hanem kerekes székben.A román és a szerb nem felejt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!