Schmitt kinevezte a GVH vezetőit

2010. november 05. 16:56

A Gazdasági Versenyhivatal élére Juhász Miklós kerül, helyettesei pedig Horváth Zoltán és Tóth András lesznek.

2010. november 05. 16:56

A következő hat évben a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) elnöke Juhász Miklós, elnökhelyettesei pedig Horváth Zoltán és Tóth András lesznek. A kinevezéseket csütörtökön adta át Schmitt Pál köztársasági elnök – hozta nyilvánosságra a GVH pénteken. Tóth emellett a Versenytanács elnöki pozícióját is betölti majd.

Juhász Miklós 1976 és 1985 között a Pesti Központi Kerületi Bíróságon dolgozott bíróként, majd pedig jogtanácsosként alkalmazta a testület. 1990 óta ügyvédként tevékenykedett. Tóth András jelenleg a Károli Gáspár Református egyetem adjunktusa, korábban a GVH, illetve egy amerikai ügyvédi iroda alkalmazottja volt. Horváth Zoltán 1991-1997 között a Földművelésügyi Minisztériumban, 1999-től pedig a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumában dolgozott, 2007 óta pedig az Állami Számvevőszék munkatársa volt.
 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!