MSZP: Önkény vagy szabadság

2010. szeptember 01. 12:55

Horváth Csaba, az MSZP főpolgármester-jelöltje szerint a budapestiek a választáson megakadályozhatják, hogy a kormányzati oktatáspolitika rátelepedjen a fővárosra is, hogy Budapest az önkény városa legyen, és elveszítse sokszínűségét, nyitottságát, szabadságát. Horváth szerint a kormányoldal egyenembereket gyártana.

2010. szeptember 01. 12:55

A szocialista politikus elindította az Önkény vagy szabadság elnevezésű programjának bemutató sorozatát. A program szerinte világosan jelzi, mi a különbség a Fidesz és az MSZP által elképzelt Budapest között. 

Horváth Csaba oktatási programja szabadságközpontú; támogatják az alternatívákat, a kísérletező pedagógia, a főváros nyitottságát, a szabad gondolkodást megőrző programokat. Horváth szerint a kormányoldal egyenpedagógusokat, egyendiákokat, önálló akaratra, tettre képtelen embereket gyártana.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2010. szeptember 01. 20:39
Annyira szánalmas... (ő is)
Kernel
2010. szeptember 01. 17:44
Ha az mszp a szabadság jelképe, akkor én az önkényt választom inkább :)
tevevanegypupu
2010. szeptember 01. 17:39
Muszaj fegyelemnek es szeretetteljes szigornak lenni egy iskolaban, a gyerekek szeretik a rendszeresseget, szeretik ha torodnek veluk, szeretik ha tudjak, hogy ertekelik azt amit csinalnak, es nagyon jol tudjak, hogy nem erdemtelenul kapnak buntetest vagy rossz jegyet. Tanitsak meg oket ujra irni-olvasni, tisztelni a felnotteket es egymast, legyen kotelezo vallasoktatas, legyen kulon osztaly azoknak, akik olyan szerencsetlen korulmenyek kozott nonek, hogy iskolaba keruleskor keptelenk lepest tartani a legelemibb kovetelemnyekkel.. es majd bekerulhetnek a masik osztalyba ha utolertek oket.. akkor talan ugy husz-harminc ev mulva kezd a tarsadalom valamelyest polgaribba alakulni. Ugy egyaltalan legyen szigoruan, buntetojogi felelossegvonas terhe mellett iskolaba kuldeni a gyerekeket!!
gillag74
2010. szeptember 01. 17:07
Ahogy elnézem ennek a jólfésült selyemfiúnak azt a buzi vigyorát,egyre inkább úgy érzem hogy Csabika bűnbaknak kell a maszopnak a választások utáni időkre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!