Orbán válaszolt Schiffer levelére

2010. augusztus 11. 14:19

Schiffer András szerdán nyílt levélben kérte Orbán Viktor miniszterelnököt: tárja a nyilvánosság elé, hogy miről tárgyalt Ronald Lauderrel. A kormányfő válaszolt az LMP frakcióvezetőjének kérdésére, amit azonban Schiffer még nem tudott elolvasni.

2010. augusztus 11. 14:19

Schiffer András nyílt levelében azt írta: megdöbbenve olvasták, hogy Orbán Viktor is fogadta a korábban még Gyurcsány Ferencnél lobbizó befektetőt. „Arra kérem Miniszterelnök Urat, hogy haladéktalanul tárja a nyilvánosság - és nem utolsósorban: a Velencei-tó megóvásáért hosszú ideje küzdő állampolgári közösségek – elé a Lauder úrral folytatott tárgyalása tartalmát!” - írta az LMP politikusa. Schiffer kérte, hogy a miniszterelnök támogassa a kiemelt beruházási törvény hatályon kívül helyezéséről szóló LMP-s törvényjavaslatot.

Orbán Viktor már válaszolt is Schiffer levelére, és felhatalmazta, hogy a válaszát az LMP nyilvánosságra hozhatja. A levelet azonban az LMP frakcióvezetője még nem tudta elolvasni, mert jelenleg vonaton ül, és nem tudja az e-mailjeit megnyitni. Az LMP sajtóosztálya az Indexnek azt közölte: látatlanban úgy vélik, a levelet nyilvánosságra hozzák még szerda délután, ahogy Schiffer hozzáfér a mailboxához. Az Index egyébként úgy tudja: idén februárban találkozott Lauderrel Orbán Viktor.

Az MSZP is kérdezett Orbántól Sukoró-ügyben. A szocialisták arra voltak kíváncsiak, hogy „Minden beruházás alkalmával kalkulálhatunk azzal, hogy Martonyi úr házában Orbán Viktor elé kell járulnia személyes vizitre minden beruházónak és engedélyt kell kérjen tőle személyesen?” Erre viszont Orbán még nem válaszolt.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kündü
2010. augusztus 11. 19:32
Aha.... A kicsi zsizsik tudni akarja, hogy a World Jew Congress főgenyája nyomást gyakorolt-e a miniszterelnökömre....
sky.net
2010. augusztus 11. 19:26
lehet hogy rossz a szimatolóm de valahogy nem csak érzem az egetverő botrány szagot megint , erőlködnek izzadnak a zöldikék (eltemeti őket az adósság ugye) de csak ilyen jaj az emilem a vonaton nem nyílik , mer stb az elem is lemerült sukérót gyurcsány veres meg a többi szar bukta be...mert a szokásos rájuk jellemző módon intézték a dolgokat ... még az is lehet hogy tisztességes bót se lett volna eleve kizárva , feltehettük volna a kérdést a parlamentben kell e nekünk ez pl megéri e vagy nem ??? ...lehet róla pofázni teccik tudni azt nem tilos : a dolgok elintézésének a módja na az nem kóser ... hogy saját zsebre mutyiztak, loptak csaltak mert ahol állam rosszul jár ott visszacsorog a lé egy része valahova egy kibaszott ország árús kurva bankszámlájára
Ricochet
2010. augusztus 11. 18:17
Jelenleg a vonaton ül, és nem tudja az e-mailjeit megnyitni. Mit mondjak??? Közröhej. Akkor sikerült kiugratni a nyuszit a bokorból!
gilyanpeter
2010. augusztus 11. 17:16
Nem értem még mindig, hogy mi a probléma, azzal, hogy találkozott a befektetőkkel. Megkeresték, elmondták, hogy miről van szó, ő meg elmondta, hogy mi a véleménye az ügyről. Ennyi az egész.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!