Megszállták a Főtáv-székházat

2010. július 23. 13:42

A rendőrség gazdaságvédelmi nyomozói vették át az irányítást a Főtáv Kalotaszeg utcai székházában és szerződéseket foglaltak le. A vállalat vezérigazgatóját, Kovács Lajost előzetes letartóztatás alá helyezte a bíróság hűtlen kezelés vádjával.

2010. július 23. 13:42

Megszállták a rendőrök a Főtáv Kalotaszeg utcai irodaházát. Eközben a társaság vezérigazgatója, Kovács Lajos előzetes letartóztatását is elrendelte a bíróság péntek délelőtt. Az üzletembert különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel gyanúsítják, egy csepeli lakópark fűtési rendszerének kiépítésével kapcsolatban. A gazdaságvédelmi nyomozók a HavariaPress információi szerint kommunikációs szerződéseket foglaltak le. A BRFK nem kívánta kommentálni az értesülést.

A rendőrség még május 26-án rendelte el a nyomozást az ügyben, magánfeljelentés alapján. Eszerint a vezérigazgató megszegte vagyonkezelési kötelességét, amikor a Főtáv számára előnytelen szerződést kötött egy MSZP-s kapcsolatokkal rendelkező céggel.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!