Nemzeti konzultáció LMP-módra

2010. július 27. 16:05

Országos kérdőívkampányt indít a Lehet Más a Politika azért, hogy az állampolgárok kifejthessék véleményüket a településükön, kerületükben felmerülő problémákról. A párt a beérkezett javaslatokat beépítené a programjába.

2010. július 27. 16:05

Jávor Benedek, a párt főpolgármester-jelöltje kampánynyitójával egybekötött keddi sajtótájékoztatóján elmondta: az LMP kiemelten kíváncsi arra, mennyire tartják fontosnak az emberek az önkormányzatok működésének átláthatóbbá tételét, a korrupció visszaszorítását, a települések közlekedési gondjainak kezelését, a zöld felületek állapotának javítását, a hajléktalanok ellátását, vagy a bölcsődei és az óvodai ellátás javítását.

Az LMP reményei szerint a beérkező válaszokból körvonalazódhatnak a legfontosabb helyi problémák, a kérdőíveken beérkező megoldási javaslatokat pedig beépíthetik a párt programjaiba.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2010. július 28. 12:12
Lev Davidovics Trockij (Bronstein): A választási fülkék permanens marxista forradalmának elmélete 1., múlt: kék (vér) 2., jelen: zöld (nekifutás) 3., jövő: kék-zöld (véraláfutás)
sensei
2010. július 27. 23:31
Válogatós fasznak kutyában a helye... Ez az elempé...
nagykata
2010. július 27. 21:41
Lássuk csak, jól értem ezt? a Lehet Más a Politika cimü idealista politikai formáció most megkérdezi a zembereket, és azok a zemberek fogják megmondani nekik, hogy hogyan lehet más a politika, akik 2002-ban benyalták a Megyót, majd dacból - hogy ne kelljen szembesűljenek a 2002-es f@szágukkal -, Gyurcsira szavaztak. Ez populizmus, ráadásul fantáziátlan.
kispufi
2010. július 27. 20:01
még mindig közelebb áll a valósághoz és a mindennapokhoz, mint az ingyen bkv meg 400 km tekerésért ingyenbérlet. persze a szocik felé irányuló konszolidált közelítés verőerén rajta tartjuk vigyázó ujjunkat, srácok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!