Vizsgálják a Loki egyik meccsét

2010. május 05. 15:11

Vizsgálja az UEFA a DVSC 2008-as, Young Boys elleni UEFA-kupa-mérkőzését. A Nemzeti Sport információi szerint az európai szövetség megbízottjai Bécsben már kikérdezték a Loki néhány játékosát.

2010. május 05. 15:11

A Debrecen a svájci Young Boys otthonában 4-1-re kapott ki az UEFA-kupa selejtezőjében, majd a visszavágón 3-2-es vereséget szenvedett. Bartha Csaba debreceni sportigazgató a sportlapnak nem cáfolta, de nem is erősítette meg a hírt, annyit mondott, hogy a pénteki rangadó előtt nem kívánnak ezzel az üggyel foglalkozni.

Tavaly ősszel Németországban robbant ki a fogadási botrány, melyben a bochumi ügyszéségtől származó információk szerint magyar bajnokik is érintettek lehetnek. Az UEFA hivatalosan eddig egyetlen magyar csapat meccse, a Fenerbahce-Budapest Honvéd (5-1) Európa Liga selejtező kapcsán jelentette be, hogy vizsgálatot folytat a fogadási botránnyal összefüggésben. Az ügyben Magyarországon a Nemzeti Nyomozó Iroda is vizsgálódik.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!