Stadiont ígért Debrecennek Orbán

2010. március 31. 19:31

Orbán Viktor a Debrecen TV-nek adott interjújában arról beszélt: itt az ideje, hogy a kormány Debrecennel közösen egy, a DVSC futballcsapatának eredményeihez méltó létesítményt építsen.

2010. március 31. 19:31
A politikus azt mondta: Kósa Lajos polgármester szerdán személyesen adta át neki a tervezett új stadion terveit, amelynek felépülése kormányzati szerepvállalás nélkül nem lehetséges. Szerinte a teljesítményt el kell ismerni: "Spekulálni csak meccs előtt lehet, de aztán ki kell menni a pályára és meg kell mutatni, mit tudunk. A debreceniek kimentek, megmutatták, győztek, kivívták az egész ország tekintélyét. Itt az ideje, hogy a kormány ezt a sikert elismerje és az egész ország sikerévé tegye". - mondta Orbán, aki szerint itt az ideje az új stadion megépítésének.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kündü
2010. április 01. 11:46
Szerintem már 2004-re meglett volna a szép, nagy Loki-stadion, de a birkanép 19 ezerért eladta a lelkét a D-209-nek...:(
Kettes
2010. április 01. 11:20
Nem futballpálya kell Debrecennek, hanem egy Mégannálisnagyobb Hadronütköztető. Csak az lehet méltó Kósa Lajos zsenijéhez. :)
honphibu
2010. április 01. 07:24
Bevallom, nem igazán értettem azt, mit jelent, hogy a Fidesz márc. 15-én kezdi meg kampányát. Most már értem.
Karcolt
2010. március 31. 23:14
Pont ma eszembe jutott, hogy Debrecenben biztos akarnak majd stadiont építeni. Az is, hogy ez továbbra is támadási felület Orbánon és a Fideszen. Ok, még így is bölcsebb ezzel előhozakodni, mint Mikolával, de azért ez sem az amerikai kampánytanácsadóktól jött...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!